Çiftçilik yapan bir vatandaş, büyükten küçüğe dizdiği soğanlarla yükselen maliyetlere isyan etti.
Tarımla uğraşan vatandaşlar, yüksek mazot, gübre, ilaç fiyatları ile kredi borçlarının altında eziliyor. İsmi bilinmeyen bir vatandaş, yaşadığı zorluğu çektiği bir video ile ürettiği soğanlar üzerinden anlattı.
Büyükten küçüğe soğanları dizerek önüne koyan vatandaş, yüksek enflasyon altında geçinmeye çalışan çiftçinin durumunu özetledi.
"BU DEVLETE, BU MAZOTA"
Eline aldığı soğanları tek tek kameraya gösteren çiftçi, "Bu devlete, bu mazota, bu gübreye, bu işçiye, bu da rezil çiftçiye" sözleriyle iktidarın kötü ekonomi yönetimine isyan etti.

TARLADA 5, MARKETTE 35
Türkiye'de tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlar, yüksek enflasyon ile hükümetin işlevsiz destekleri nedeniyle geçinmekte zorlanıyor. Mazot, gübre, ilaç vb. fiyatları devamlı olarak artarken, kredilerin yarattığı faiz de üreticiye yük oluyor.
Öte yandan çiftçiler, ürünlerini çok ucuz fiyatlarla satmaya mecbur bırakılıyor. Çok düşük fiyatlardan çiftçiden alınan ürünler, İstanbul vb. kentlerde yüksek fiyatlardan vatandaşlara satılıyor. Bursa’da çiftçiden kilosu 5 liraya alınan biber, pazar ve marketlerde 35 liraya alıcı buluyor.
Yeniçağ
Kızılay'dan bir skandal daha: Cihatçıların üssü İdlib'e çadır ve yardım göndermek için Hatay'da 2 yıl önce lojistik deposu kurduğu ortaya çıktı!
Teröristlere Ceza Kesildi
Esad'ın sarayı yakıldı, tüm eşyalar yağmalandı! İşte Esad'ın sarayından geriye kalanlar
Şimdi de Kanal Efes geliyor!
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, CHP'li milletvekillerinden manevi tazminat aldı
Ekrem İmamoğlu, dolardaki artışın İBB'ye maliyetini açıkladı!
İmamoğlu, İBB operasyonunun perde arkasını tek tek anlattı
Trump, İran'a saldırı planlarına onay verdi
RTÜK Başkanı: Erdoğan’ın talimatını emir telakki ederiz
Bakanlardan 'Şükürler olsun, Allah beterinden saklasın' gafı! Daha beteri ne olacak?
Kılıçdaroğlu ile görüşünce raporları yok sayılan 15 Temmuz gazisi AKP Genel Merkezi önünde gazilik kartını kesti!
Komisyon 2024 yılı asgari ücret zammını belirlemek için toplandı: Türkiye'de asgari ücret diğer Avrupa ülkeleriyle karşılaştırıldığında nasıl?
Yavaş açıkladı: Genelkurmay kavşağına Atatürk’ün heykeli yapılacak!
MHP’li vekilin de diploması sahteymiş