"Yüksek gelirli fon" vaadi dolandırıcılığında bankacı Seçil Erzan'a vurgunun ortaya çıktığı 7 Nisan'da 3 milyon 200 bin dolar gönderen Galatasaraylı eski futbolcu Emre Çolak, 75 bin dolar kaptıran Galatasaray'ın eski tercümanı Musa Mert Çetin ve eski futbolcu Ayhan Akman'ın gönderdiği mesajlar ilk kez ortaya çıktı.
Sabah Gazetesi'nden Mustafa Sait Özkan ve Atakan Irmak'ın haberine göre bankacı Seçil Erzan'ın "Yüksek gelirli fon" adı altında yaptığı vurguna para yatıran Galatasaraylı eski futbolcu Emre Çolak, Galatasaray'ın eski tercümanı Musa Mert Çetin ve eski futbolcu Ayhan Akman'ın Erzan'a 7 Nisan'da gönderdikleri mesajlar ortaya çıktı.
Erzan'ın el koyulan cep telefonu üzerinde yapılan ön inceleme raporu dava dosyasına girdi.
3 milyon 200 bin dolarla fona Arda Turan ve Emre Belözoğlu'ndan sonra en fazla parayı kaptıran 3'üncü isim Emre Çolak'ın Erzan'a 7 Nisan'da, "Seçil Hanım bekliyorum 2 saat oldu. Şaka mı yapıyorsunuz ya? Seçil Hanım?" şeklinde mesajlar attığı belirlendi. Çolak'ın aynı gün saat 15.22'de ise WhatsApp üzerinden Seçil Erzan'ı aradığı ancak ulaşamadığı görüldü.
'YİNE KAYIPSIN ALLAH SONUMUZU HAYRETSİN'
Seçil Erzan'a para veren bir diğer isim de 75 bin dolarını kaptıran Galatasaraylı kaleci Fernando Muslera'nın ve takımın da bir dönem tercümanlığını Musa Mert Çetin. Çetin'in Erzan'a, "Yine kayıpsın Allah sonumuzu hayır eylesin. 1 bekliyor biliyorsun (Muslera'nın 1 milyon doları beklediğini kastediyor). Aman daha azı olursa beni yorma hayatta gitmem evine zaten o beni almaz. Herif telefonlarımı açmıyor. Sıkıldım zaten artık ne oluyorsa olur, onu durduracak bir kredim kalmadı" şeklinde veryansın ettiği belirlendi.
Dolandırıcılık, 7 Nisan'da Bülent Çetiner'in ihbarı üzerine ortaya çıkmış, Erzan, 8 Nisan'da banka tarafından görevden el çektirilirken, 10 Nisan'da ise gözaltına alınmıştı.
KRT
Deniz Yücel’den anayasayı hedef alan HÜDA PAR’a: "Geri zekâlıya anlatır gibi anlatalım!"39 izlenme
8 yıllık acı tablo! En büyük banknot 200 TL ile marş bile basmadı: 5 litre benzin ve motorin dahi alınmıyor27 izlenme
'15 Temmuz afişi' tartışması büyüyor: Ali Türkşen'den Nedim Şener'e sert sözler221 izlenme
Memur maaş zammı için ikinci teklif belli oldu41 izlenme
Muhalefetten iktidara akaryakıtta ÖTV zammı tepkisi49 izlenme
Cemal Enginyurt çıldırdı ‘O parti kapatılsın’ diyerek verdi veriştirdi!33 izlenme
İhracat düştü, dış ticaret açığı uçtu!47 izlenme
Özgür Erdursun bombayı patlattı: "Emeklilerin hesabına 10 bin lira yatırılacak"40 izlenme