İsmail Türüt, Haber 7'de ekranlara gelen ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'ın sunup yönettiği Sahur Vakti programına telefonla katıldı.
Canlı yayında bir anda siyaset yapmaya başlayan Türüt, Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) hakaretler yağdırmaya başladı.
Türüt, şöyle konuştu:
"Bir şeye şükrediyorum, biraz formatın dışında olacak ama şu dönemde Allah'tan başımızda CHP gibi bir iktidar yok. Yoksa size yemin ediyorum bu milletin yarısı ölürdü. İsyan, kaos çıkardı. İçimde kalmasın."
İsmail Türüt'ün CHP'yi hedef aldığı anlarda programı yöneten Prof. Dr. Mustafa Karataş'ın müdahale etmemesi de dikkat çekti.
Türüt konuşurken araya giren Karataş, şu ifadeleri kullandı:
"Benim programlarda ben siyaset yaptırmıyorum ama baştan da kendim İsmail Türüt dobra dobra konuşur dedim. Seni de susturamayacağım şimdi madem gönlünden geldi. Millet hakikatı görüyor, doğru birdir."
Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı açıkladı: Ete zam yolda!26 izlenme
Turgut Altınok 'tapuyu göstersinler istifa edeyim' dedi Murat Ağırel belge yayınladı!26 izlenme
Ekrem İmamoğlu’ndan TRT'ye zehir zemberek tepki17 izlenme
Akaryakıtta son gelişme: Benzine mazota zam yağacak55 izlenme
2022'nin en iyi 53 şehri listelendi! Listede Türkiye'den tek il var.19 izlenme
'Pazarlık usulü' yapılan ihaleler kervanına BOTAŞ da katıldı!130 izlenme
Eşi AKP'li vekil Zehra Taşkesenoğlu'nun görüntülerini paylaştığı iddia edilen Ünsal Ban'a operasyon!43 izlenme
İliç'teki maden faciasında 1 işçinin cansız bedenine ulaşıldı28 izlenme
Adana'da dur ihtarına uymayan genci vurarak ölümüne neden olan polis memuru tutuklandı
Cumhurbaşkanı’na hakaret davalarında rekor kırıldı
Köprü garantilerinin tutması için her gün bayram olması gerekiyor!
CHP'li vekil Tahsin Ocaklı: "Rize Pazar'da kafes tipi balık çiftliklerine karşı yapılan eyleme destek verdiğim şirket yetkilileri tehdit etti"