Edirne'de bir akrabasını ziyaret eden 17 yaşındaki E.H., Salı günü İstanbul'a dönerken bindiği yolcu otobüsünün muavini Hüseyin Ç., tarafından cinsel istismara uğradı. Muavin, genç kızın yanındaki koltuğa oturup, cinsel organıyla oynarak, cinsel istismarda bulundu. E.H., bu durumu cep telefonu kamerası ile kaydedip, İstanbul'da duruma anlattığı ailesiyle birlikte muavin hakkında polise giderek şikayette bulundu. Muavin Hüseyin Ç., görüntülerinin yayınlandığı sosyal medyada büyük tepki gördü.
E.H.'nin şikayeti üzerine polisin aradığı muavini Keşan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri bugün yakaladı. Polis, yaptığı çalışmada, Hüseyin Ç.'nin ailesiyle birlikte Keşan'a geldiğini ve buradan da yaşadığı Uzunköprü ilçesine gitmek üzere bir araçla yola çıktığını belirledi. Aracı takibe alan polis, yolda durdurup içindeki muavini gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Hüseyin Ç. savcılıktaki soruşturmasının ardından tutuklanma talebiyle nöbetçi hakimliğe gönderildi. Evli ve 4 çocuk babası olduğu öğrenilen muavin mahkemece tutuklandı.
Sekiz millet bahçesine 200 milyon TL ödendi!106 izlenme
Beyaz Miğferler üyesinden Türkiye itirafı: Bu hükümet bizi kurup, kendi topraklarında eğitti!168 izlenme
Devleti AKP ilçe teşkilatına çevirdiler!110 izlenme
Rahim ağzı kanserini yenen kadınlar anne olabiliyor34 izlenme
Trabzon’da kadın fotoğrafına saldırı!110 izlenme
Özgür Özel’den İçişleri Bakanı için çok konuşulacak iddia: ‘Soylu’dan sorumlu FETÖ abisini’ açıkladı1332 izlenme
Mülakat mağduru öğretmen adayları belgelerle ifşa ettiler! Bakan Tekin'i köşeye sıkıştıran açıklama16 izlenme
DİSK-AR: Gerçek işsiz sayısı altı milyonu aştı!133 izlenme
Türkiye'nin savaşta olduğunu iddia eden kadın: "Savaştayız haberiniz yok mu? Bu çok güzel bir şey işte, Erdoğan'a dua edin!"
Erdoğan’ın atadığı rektörler yine ‘tanıdık’ çıktı!
'Melekler içeri girmez' diye başı açık hemşireye müdahale!
Cumhurbaşakanı Erdoğan’nın Arkasından Bakan Çavuşoğlu’ndan da Açıklamalar Geldi