MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık'ın çakarlı bir şekilde araç kullanması tepkilere neden oldu. Saadet Partisi Aydın İl Başkanı Fatih Karahan, "Artık il başkanlıklarına da çakar mı tahsis edildi? Yoksa "Biz iktidar ortağıyız, kanun yasa tanımayız" mı denilmek isteniyor? Unutmayalım, yöneticiler kanunlara uymazsa, üyelerden ve vatandaşlardan da hukuka saygı beklenemez" dedi.
MHP İl Başkanı Haluk Alıcık, Ankara’ya doğru seyir halinde olduğu anların videosunu, "Değerli arkadaşlar Ankara yolundayız. Hayırlı akşamlar diliyorum" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. Videoda aracın önündeki çakar dikkat çekti. Alıcık, çakarlı araç kullanmasıyla eleştirilerin hedefi oldu.
Saadet Partisi Aydın İl Başkanı Fatih Karahan, Alıcık'a tepki gösterdi. Karahan şu ifadeleri kullandı.
"Dün MHP İl Başkanı Haluk Alıcık Ankara yolculuğunda araç içinde bir video çekip paylaşmış. Kendisine hayırlı yolculuklar diliyor, toplantının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Ancak videoda dikkatimi çeken bir detay var: aracında çakar lamba bulunuyor. Aracın sol camında 'MHP İl Başkanlığı' yazısı yer almakta. Bu araç vekil aracı mı kime ait? Haluk bey açıklamalı. Merak ediyorum; yeni bir kanun mu çıktı da bizim haberimiz yok? Yoksa artık il başkanlıklarına da çakar mı tahsis edildi? Yoksa 'biz iktidar ortağıyız, kanun yasa tanımayız' mı denilmek isteniyor? Unutmayalım; yöneticiler kanunlara uymazsa, üyelerden ve vatandaşlardan da hukuka saygı beklenemez. O zaman devlet hukuk devleti olmaktan çıkar ve tuz kokar."
ANKA
Adliyede bariyerlerden geçişine izin verilmeyen İBB Başkanvekili Nuri Aslan'dan sert tepki: "Çalışma arkadaşlarımın yanında olacağım"
Atatürk düşmanları, 10 Kasım’da camilerde Atatürk için mevlüt okutulacak olmasını protesto için çağrı yaptı, sadece 25 kişi gitti!
Başkent kulisleri kaynıyor: AKP'den parlamenter sisteme geri dönüş için hazırlık mı var?
Levent Koç AKP'ye geçti, Melih Gökçek nasıl çark edeceğini şaşırdı
Sanayici tepkili, sevkiyatlar yapılamıyor! Elektrik ve doğalgaz kesintisinden muaf tutulacak sektörler belli oldu
Pendik'te belediye meclisi karıştı: MHP'li üye CHP'li ismin üzerine yürüdü!
Türkiye'deki işsizlik, 19 AB ülkesinin nüfusundan daha fazla!
Washington Post: "Türkiye'deki protestolar gençlik içinde uyanış başlattı"
Narin cinayetinde bir yeni görüntü daha: Aile, Narin bulunmasın diye jandarmayı mezarlığa yönlendirmiş!
Üniversitelilere biber gazı, toma, tutuklama! Hizbullahçılara serbest: Kürtler için cihat istediler
Bülent Arınç'tan AKP'ye dikkat çeken 'Sedat Peker' göndermesi!
Tipik AKP zihniyeti 'Ekonomi kötü değil. Kimin eli boş, herkesin eli dolu bak etrafına!'
Bilim insanlarından Erzincan'da 'siyanür' açıklaması
Sıla bebekten sonra bir istismar haberi daha! 5 yaşındaki çocuk acil korumaya alındı