Malezya Kraliçesi Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah, Nevşehir gezisine ilk olarak Göreme Açık Hava müzesi ile başladı. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ile birlikte Kapadokya bölgesini gezen Kraliçe, Göreme Açık Hava Müzesini elektrikli nostaljik araç ile dolaştı.

Göreme Açık Hava Müzesinde bulunan kiliseleri gezen Kraliçe Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah Kapadokya’ya hayran kaldığını ve burada peribacaları arasında yaşamak istediğini söyledi.
Gazetecilerin "Kapadokya’yı nasıl buldunuz?" sorusu üzerine Malezya Kraliçesi Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah “Tarihi olarak bilinen Kapadokya’yı daha önce de gezmek istedim. Ankara’ya çok yakın olduğu için bugün Kapadokya’yı gezmek istedim. Hatta keyif yapmak için bir yer alıp, burada yaşamak istiyorum” dedi.

Kraliçe zaman zaman Göreme Açık Hava Müzesinde bulunan turistlere de el sallayarak selamlaştı.
KRT
Ronaldo bunu duyarsa kıyamet kopar! Gana'nın teknik direktörden kaybettiği maçın ardından söylediği sözler olay olur17 izlenme
Biden göreve gelir gelmez Türkiye karşıtlığı başladı55 izlenme
Zihinsel engelli çocuğa cinsel istismara 'olumlu tutum ve davranış' indirimi!231 izlenme
Eti Maden'in yıllık cirosu 572 milyon dolar olan şirketleri denetlenmiyor: Yurtdışı saltanatı!71 izlenme
Son anket: AKP'nin Türkiye'de iktidarını sürdürme şansı yok135 izlenme
Erdoğan hakkındaki 1 milyar dolarlık yolsuzluk iddiası: İfşalar yargıya taşındı37 izlenme
Yalı soyguncularının görüntüleri ortaya çıktı! Milyonları böyle kaçırmışlar30 izlenme
Ekrem İmamoğlu’ndan emekliye: Sandıkta ders verin, tutuşurlar23 izlenme
Özgür Özel 'nadir toprak elementleri ABD'ye verilecek' demişti: CHP'li Deniz Yavuzyılmaz Sayıştay Raporlarını ortaya çıkardı!
Pandora Belgeleri: Dünya sallanıyor ama Türkiye'de hükümet sessiz!
AKP'li başkan 'uyuşturucu' skandalına ilişkin konuştu: "Kumpas"
Mahfi Eğilmez 1 TL'nin maliyetinin 3 TL'ye çıkmasını eleştirdi: "ABD'de bagajını taşıyana 1 dolar versen sevinir, 1 lira versen dayak yersin"