Hani aç yoktu? İstanbul Şişli'de 3 çocuk annesi kadın çöpten ekmek toplarken görüntülendi

53 izlenme 03 Haziran 2022
Reklamlar

Şişli'de üç çocuk annesi kadın, çöp poşetinin içinden yenilebilir ekmekleri ayıklarken görüntülendi. Çaresiz kadın yiyecek bir şey alamadığını ve topladığı ekmekleri çocuklarına götüreceğini söyledi.

Şişli'de kameralara yansıyan görüntü gerçeği bir kez daha gözler önüne serdi. Üç çocuk annesi kadının çöpten ekmek topladığı görüntüler ülkedeki açlığın fotoğrafı oldu. 

Yol kenarına bırakılan bir çöp poşetinden yenilebilir durumdaki ekmekleri ayıklayan kadın, çıkarttığı ekmekleri temizledikten sonra yanında getirdiği poşete doldurdu. Genç kadın, “Kaç çocuğun var” sorusuna ise eliyle “üç” işareti yaparak yanıt verdi.

Adının Sevda ve yaşının 21 olduğunu söyleyen kadın, çöpten topladığı ekmekleri çocuklarına götüreceğini belirtti. Eşinin işsiz olduğunu söyleyen kadın, “Yiyecek bir şey alamadım. Onlara götüreceğim” diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Avrupa Parlamentosu'nda Türkiye hakkında hazırlanan raporun kabul edilmesine AK Parti Sözcüsü Çelik'ten tepki Ayasofya’nın müze işletmesinden de ‘akrabalık bağı’ çıktı Yükseliş sürüyor: Dolar 13 lirayı euro da 15 lirayı aştı! Gram altın 1.970 liradan işlem görüyor