Bolu’da Kartalkaya Kayak Merkezi’ne bulunan Grand Kartal Otel’de yaşanan yangın faciasında ilişkin davada mahkeme heyeti ara kararını açıkladı. Mahkeme, itfaiye personeli İrfan Acar’ın adli kontrol talebinin yetersiz kaldığı gerekçesiyle tutuklanmasına hükmederken aşçı Faysal Yaver’in adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verdi. 5 sanık hakkında ise ev hapsi kararı verilirken bir sonraki duruşma 22 Eylül’e ertelendi.

Mahkeme heyeti tüm tutuklu sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.19’u tutuklu 32 sanığın yargılandığı davada itfaiye personeli İrfan Acar’ın tutuklanmasına karar verilmesiyle birlikte davada toplam tutuklu sayısı 20’ye yükseldi.
Mahkeme, ayrıca ETS Tur'un Grand Kartal Otel'e son 3 yıldır ne kadar müşteri gönderdiğinin tespit edilmesine, tutuklu sanık Ahmet Demir’in SGK ve HTS kaydının tespitine, Bolu İl Özel İdaresi Ruhsat Denetim Müdürlüğünde gıda mühendisi olan Muhammed Yılmaz'ın sanık olarak yargılanmasına, bazı sanıkların vareste tutulması taleplerinin de reddedilmesine karar verdi.
halktv.com.tr
KKTC'de CTP Milletvekili Doğuş Derya'dan AKP'ye eleştiri yağmuru! 'Sarayları olan ama sosyal devlet olmayan bir yer Türkiye'
Türkiye'nin özeti ikinci el dükkânları... Yurttaş eşyalarını satmaya başladı, spotçu kirasını dahi ödeyemiyor!
Sigara Bırakma Yöntemleri Nelerdir?
Parsel parsel satış devam ediyor! Resmi Gazete’de ilana çıktı
Bireysel kredi kartı borçları patladı! Enflasyonla boğuşan vatandaş borç batağına düştü
Karamollaoğlu’ndan AKP’ye İsrail tepkisi!
Önce görevden alındı ardından iddianamesi kabul edildi! Özgür Çelik'in 3 yıla kadar hapsi isteniyor
Son KHK'deki talan maddesi: Vergiler bakın nereye gidecek?
Antalya'da surucu kursuna gitmek için evden çıkan Seda Nur'dan haber alınamadı!
AKP içinde ilginç kavga! Bu üç isim kanlı bıçaklı