CHP'li Muharrem İnce, partili seçmene tartışmaları bir kenara bırakıp, birlikte çalışma çağrısında bulunarak, "Parti içinde yanlış işler yapılmış olabilir. İstifa edip gitmek bir çözüm değildir, küsmek bir çözüm değildir. Herkes bulunduğu yerde kalıp, mücadele edecek." dedi.
CHP'nin 24 Haziran seçimlerindeki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, CHP'nin Çankaya ilçesindeki seçim irtibat bürosunun açılışında bir konuşma yaptı.
CHP Ankara milletvekilleri Tekin Bingöl ve Murat Emir ile Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Çankaya Belediye Başkan adayı Alper Taşdelen ve Ankara İl Başkanı Rıfkı Güvener'in de katıldığı programda İnce, partililere birlik mesajı verdi.
CHP içerisinde yanlış işlerin olabileceğini ancak küsülmemesi gerektiğini vurgulayan Muharrem İnce, Alper Taşdelen'in CHP kurultaylarında kendisine destek vermediğini ancak şimdi yan yana bulunduklarını örnek gösterdi.
İnce, "Parti içinde yarışta ayrı düşebiliriz. Benim yanımda olsalar daha iyi olurdu. Yanlış işler yapılmış olabilir. İstifa edip gitmek bir çözüm değildir. Küsmek bir çözüm değildir. Herkes bulunduğu yerde kalıp, mücadele edecek." diye konuştu.
Muharrem İnce, konuşmasının ardından seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi.
http://www.yurtgazetesi.com.tr/politika/incedenchpkuskunlerinecagrih118542.html
İhaleyi kuzeni aldı, gazetecilere dava yağdırdı: Mustafa Varank'tan bir gazeteciye daha dava31 izlenme
Askeri personelin üstünün aranması meclis gündeminde: "Kurumsal itibara etkisi nedir?"10 izlenme
Yabancı yatırımcı kamu bankalarından kaçtı!34 izlenme
Dudak uçuklattı! İşte AKP'nin 2020 yılında vakıflara aktardığı toplam bütçe!55 izlenme
Tepki çeken uygulama! Anaokulunda imam33 izlenme
Laik mahkeme, Kuran’a bakıp hüküm verdi!78 izlenme
Hatay'da mezarlıklara çekim yasağı getirildi iddiası27 izlenme
Türkiye'nin tarım haritası yeniden çizildi: Artık ithalat haritası!85 izlenme
Hukuk yok sayıldı: Cengiz’e jet hızıyla yeni izin!
YKS velisi, Katarlı öğrencilere verilen 'sınavsız eğitim hakkı' ile ilgili konuşunca Habertürk muhabiri mikrofunu çekti!
Ağabeylerinin eski eşinin yakınları tarafından iki kız çocuğuna markette öldüresiye dayak!
Sedat Peker Erdoğan'ın ABD'deki akrabası olduğu iddia edilen kişiyi paylaştı!