Dicle Elektrik, Şırnak’ın İdil ilçesinde jandarmanın desteği ile dronla kaçak elektrik kullanımına yönelik tarama faaliyetlerine başladı.
Özbek köyü kırsalında yapılan denetim sırasında drona silahlı saldırı gerçekleştirildi. Açılan ateş sonucu dron zarar görürken, jandarma ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıs karakola götürülerek hakkında adli işlem başlatıldı.
Konuya ilişkin hukuki sürecin Dicle Elektrik avukatları ve teknik ekipleri tarafından titizlikle takip edildiğini belirten Dicle Elektrik yetkilileri, "Bu saldırı sadece bizim teknolojik ekipmanımıza değil, aynı zamanda kamu kaynaklarına, kamu hizmetine ve hukukun üstünlüğüne yapılmış bir saldırıdır. Bu tür tehditlere karşı duruşumuz nettir. Sorumluların en ağır şekilde cezalandırılması için tüm hukuki süreci sonuna kadar takip edeceğiz" dedi.
TELE1
Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı duyurdu: Rakıya zam geldi!
Zam şoku! Memur, işçi ve emekli için haberler kötü!
29 Ekim yaklaşırken Atatürk’ün hatırasına bir saldırı daha! Ankara'da Kızılay Meydanı'nda bulunan Güvenpark anıtı ateşe verildi!
Bolu'da Iraklı kadın "bedelsiz kömürleri" ilanla satışa çıkarınca, hakkında soruşturma başlatıldı!
AKP'nin kalesi çalkalanıyor
Skandal ! TRT’de FETÖ’nün şarkısını çaldılar !
AKP’nin kalesi Kayseri’de, Haniye namazına katılan bakana cami çıkışı İsrail protestosu
Erdoğan ve Aliyev görüşmesinde dikkat çeken ayrıntı! Farkında olmadan Sedat Peker’i doğruladılar!
AB’den Türkiye’ye kınama!
Seçil Erzan'ın tehdit edildiği görüntüler ortaya çıkmıştı, detayları belli oldu
Fındık üreticisi, Erdoğan’ın açıkladığı fiyata isyan etti! "Rekolteyi yüksek gösterip, fiyatı düşürüyorlar"
19 Mayıs'ta skandal! Kaymakam Atatürklü bayrakları indirtti!
İhtiyaç sahipleri için yapılan konutları AKP'liler ve THY yöneticileri almış!
Avustralya'nın Sydney bölgesindeki Bondi Plajı'na silahlı saldırı düzenlendi! İşte saldırı anına ilişkin ilk görüntüler