İHA'nın haberine göre, sabah saatlerinde Devlet Demiryolları yetkililerince Kavaklı beldesinden geçen demiryolu hattında rayların kesilerek çalındığı ihbarı üzerine Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı JASAT unsurlarınca detaylı bir çalışma başlatıldı.
Olay yerinde yapılan incelemenin ardından bölgeye giriş ve çıkışlardaki kamera kayıtlarını da incelemeye alan jandarma, hırsızlığın iki araçla iki gün önce gece saatlerinde işlendiğini tespit edildi.
Jandarmanın dedektifleri JASAT ekiplerinin suçzaman ve suçlumekan analizi yaparak yoğunlaştırdığı dikkatli çalışmalar sonucunda hırsızlık suçunu; Y.Y., Y.B., S.Y., Ö.B. ve M.P. isimli geçmişte suç kayıtları da bulunan 5 şahısın bölgeye özel malzeme ve teçhizat getirerek gerçekleştirdiği belirlendi.
Akşam saatlerinde Pınarhisar ve Kavaklı beldesindeki şüphelilere ait iş yeri ve ikametlerde düzenlenen operasyonla suçta kullanılan malzemeler ve çalınan tren raylarıyla birlikte beş şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı.
Yakalanan şüphelilerin Jandarmada işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. Maddi değeri yaklaşık 250 bin TL olan raylar Devlet Demir Yolları yetkililerine teslim edildi.




Bir ilde daha ekmeğe zam!34 izlenme
Selvi'nin seçim paniği!425 izlenme
Kanal İstanbul manzaralı dev arazinin imar planları iptal!42 izlenme
Bakan Şimşek: Ev sahiplerinin kira gelirlerine inceleme başlattık24 izlenme
Kaçakçıların kâbusu olan polise iftira atıp hayatını kararttılar: İftira atanların emniyet müdürleri ile işbirliği ortaya çıktı!27 izlenme
Erdoğan'dan bir kasa balığı 1.7 milyon TL'ye satın alan işadamı "Öyle mi oldu. Ben ne aldığımın farkında değilim"183 izlenme
İddialar gerçek çıktı: "İşçiler çatlakları fark edip yetkilileri uyarmış"36 izlenme
Sedat Peker'in 'p.zevenk' dediği AKP'li Korkmaz Karaca istifa etti42 izlenme
Yeni Akit, Ebrar Karakurt'u skandal sözlerle hedef aldı: 'Milli utancımız'... Sosyal medyada tepki yağdı!
ABD Pasifik Okyanusu'nda uyuşturucu iddiasıyla bir gemiyi daha vurdu
Sayıştay: 19.7 milyarlık ihale özel davetle yasaya aykırı verildi!
Sigara satışlarına zam rötarı