Sokak röportajında ortalık karıştı! 'Komünist, anarşist sorular sormayın'

103 izlenme 29 Kasım 2020
Reklamlar

Youtube kanalı Yurttaş TV, Borsa İstanbul’un yüzde 10’unun Katarlılılara satılmasını İstanbul Küçükçekmece’de vatandaşlara sordu.

YouTube’da programlar yapan ve daha çok sokak röportajları yayınlayan Yurttaş TV’nin muhabiri, Borsa İstanbul’un Katar’a satılmasıyla ilgili sorduğu bir soru nedeniyle engellendi.

Sokakta bir yurttaşa, “Borsa İstanbul’un yüzde 10’u Katar’lılara satıldı, bununla ilgili ne düşünüyorsunuz?” diye soran muhabire, oradan geçmek üzere olan biri tarafından provoke edilerek engellendi.

‘KOMÜNİST, ANARŞİST KONUŞMAYIN’

Sorulara tepki gösteren vatandaş “Komünist, anarşist sorular sormayın” deyince çevredekiler “Herkes A Haber olsun istiyorsunuz” diye tepki gösterdi.

‘KEŞKE SEN DE KOMÜNİST OLSAN’

Provokasyoncu kişiye yurttaşlar, “Keşke sen de komünist olsan” şeklinde tepki gösterirken, muhabir, “Sen neden insanların düşüncesine karışıyorsun” diyerek karşılık verdi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yavuz Bingöl özür diledi! Ayçiçek yağına dev zam: Paralar yağ gibi eridi Meclis'teki 'Apo' sloganlarına Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'nden tepki İmamoğlu'ndan Nurettin Yıldız'a kapak gibi yanıt 'Kadınlar değil araba, tek başlarına metro treni bile kullanırlar !'