YouTube’da programlar yapan ve daha çok sokak röportajları yayınlayan Yurttaş TV’nin muhabiri, Borsa İstanbul’un Katar’a satılmasıyla ilgili sorduğu bir soru nedeniyle engellendi.
Sokakta bir yurttaşa, “Borsa İstanbul’un yüzde 10’u Katar’lılara satıldı, bununla ilgili ne düşünüyorsunuz?” diye soran muhabire, oradan geçmek üzere olan biri tarafından provoke edilerek engellendi.
Sorulara tepki gösteren vatandaş “Komünist, anarşist sorular sormayın” deyince çevredekiler “Herkes A Haber olsun istiyorsunuz” diye tepki gösterdi.
Provokasyoncu kişiye yurttaşlar, “Keşke sen de komünist olsan” şeklinde tepki gösterirken, muhabir, “Sen neden insanların düşüncesine karışıyorsun” diyerek karşılık verdi.
Tek tek hesaplandı! Saray'ın 6 aylık masrafı ile kaç tane yangın söndürme uçağı alınırdı?
Sosyal medya ayağa kalkınca, Tuzla'da 7 yaşındaki çocuğu döven saldırgan yeniden tutuklandı
Tosuncuk'un yanında getirdiği bellekte ne var?
AK Partili Çorum Belediyesi'nden 1.5 milyon liraya minyatür maketler!
İmamoğlu "20 yılın ihanet tablosu" dedi: Bir milyon metreküp hafriyatın parası kimin cebine gitti?
Türk vatandaşlığını kolayca işte bu 'hileli' yöntemle alıyorlar! "Meyve bahçeleri 3 yılda 5 kez yabancılara satılıyor"
Abdüllatif Şener'den Erdoğan'a zehir zemberek sözler! 'İslam tarihinin en karanlık dönemi Erdoğan politikaları nedeniyle ortaya çıkmıştır!'
Özel erkek öğrenci yurdunda 5 öğrenciye cinsel istismar iddiası
İsmail Saymaz canlı yayında açıkladı: "TUSAŞ'ı emniyet ve istihbarat 2 Ekim'de uyarmış"
Hande Fırat'tan 3.5 milyon TL'lik hibe haberlerine açıklama geldi, yaptığını Bill Gates'le savundu
CHP'li Ulaş Karasu'dan otoyol ve köprü ücretleri zam tepkisi: "Memura yüzde 11, emekliye yüzde 15, asgari ücrete yüzde 30, köprüye yüzde 42!"
Hilal Kaplan’ın yeni eşi Tevfik Emre Sarı'nın eski eşi Asuman Karaca yeni açıklamalarda bulundu
Erdoğan'dan seçim mesajı: 28 Mayıs seçimlerinden galip çıkacağız, tarihi bir başarıya imza atacağız
TTB duyurdu: Bir doktor daha Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirdi!