YouTube’da programlar yapan ve daha çok sokak röportajları yayınlayan Yurttaş TV’nin muhabiri, Borsa İstanbul’un Katar’a satılmasıyla ilgili sorduğu bir soru nedeniyle engellendi.
Sokakta bir yurttaşa, “Borsa İstanbul’un yüzde 10’u Katar’lılara satıldı, bununla ilgili ne düşünüyorsunuz?” diye soran muhabire, oradan geçmek üzere olan biri tarafından provoke edilerek engellendi.
Sorulara tepki gösteren vatandaş “Komünist, anarşist sorular sormayın” deyince çevredekiler “Herkes A Haber olsun istiyorsunuz” diye tepki gösterdi.
Provokasyoncu kişiye yurttaşlar, “Keşke sen de komünist olsan” şeklinde tepki gösterirken, muhabir, “Sen neden insanların düşüncesine karışıyorsun” diyerek karşılık verdi.
50 ₺ karşılığı yemin ettirip, AKP'ye oy istiyorlar !
Sayıştay ortaya çıkardı: TCDD'nin torpilli kiracıları kiradan para kazandı
Katarlılar'ın İstanbul'daki yeni hedefleri ortaya çıktı!
Kartalkaya faciasındaki otelin sahibi bakın kim çıktı!
Kadınlardan AVM'de zam protestosu! "AVM, evden sıcak"
AYM’den MİT TIR’ları haberi için dikkat çeken karar!
Sapıkça paylaşım yapan imam hatip öğretmeni, memurluğa devam edecek!
Özgür Özel meydan okudu: "Hemen benden başlasın"
Okullarda yüz yüze eğitim 1 gün ertelendi!
Rüşvet ağı tartışmalarından Ömer Çelik iddiası! "Taşkesenlioğlu ve Ban'a 'bu rakamda orta yolu bulun, beyefendi kızıyor' dedi"
AKP'li Alpay Özalan haddini fena aştı! Saraçhane'ye gidenlere ağza alınmayacak sözler sarf etti
Vatandaşın borcu rekor seviyede: Kredi kartı ve ihtiyaç kredisinde patlama
Belediyenin bütçesi Menzil’in kitaplarına aktı!
Meral Akşener'i merkezde kabul eden Hüseyin Baş'tan dikkat çekici karşılama: Sayın Genel Başkanım hoş geldiniz