Ukrayna, Rus askerlerinin mevzilerini çoklu roketatarla vurdu!

67 izlenme 19 Mart 2022
Reklamlar

Ukrayna, Rus askerlerinin mevzilerini çoklu roketatarla vurmaya devam ediyor.

Rusya ve Ukrayna arasında 24 gündür devam eden savaşta, Ukrayna ordusu topraklarını savunmaya devam ediyor. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, Ukrayna Ordusu 30. Mekanize Tugayı'na bağlı askeri birliklerin Rus mevzilerine doğru ateşlediği çoklu roketatar atışları görülürken, Rus birliklerinin ağır hasar aldığı ve kayıp verdiği de ifade edildi.

Öte yandan, Ukrayna Savunma Bakanlığı tarafından Rus ordusunun bu zamana kadarki kayıplarına ilişkin yapılan açıklamada, Rusya'nın 14 bin 400'den fazla asker, 466 tank, bin 470 zırhlı askeri araç, 213 topçu sistemi, 72 çok namlulu roketatar, 44 hava savunma sistemi, 95 uçak, 115 helikopter, 17 insansız hava aracı, 914 otomobil, 60 yakıt tankeri, 3 gemi ve 11 özel askeri ekipman kaybettiği duyurulmuştu.

İHA

Bunlar da İlginizi Çekebilir

ADD'den, 10 Kasım’ı ara tatile denk getiren MEB'e protesto! Bu video izlendiği zaman, Uğur Mumcu'nun neden katledildiğini anlamak zor değil ! Belediyelerden borç tahsilatına başlayan SGK arsalarını satışa çıkardı! Van Semt Pazarı'nda pazarcı da vatandaş da ekonomiden dert yandı: "Pazardan hiçbir şey alamadım. Gittikçe batıyoruz. Bir turp bir roka aldım. Alamadığım onlarca ürün kaldı"