Anasayfa1
14 Temmuz 2024 ( 33 izlenme )
Reklamlar

Diyarbakır Orman Müdürlüğü memuru yangın çıkartırken yakalandı!


DEM Parti Silvan Belediye Eşbaşkanı Kadri Esen, 15 kişinin yangın nedeniyle hayatını kaybettiği Silvan’da, Diyarbakır Orman İşletme Müdürlüğü memuru M.S.’nin yangın çıkartırken yakalandığını söyledi.



Diyarbakır’da 15 kişinin hayatını kaybettiği yangının yankıları sürerken DEM Parti Silvan Belediye Eşbaşkanı Kadri Esen dikkat çeken bir iddiayı gündeme taşıdı. Esen, Diyarbakır Orman İşletme Müdürlüğü memuru M.S.’nin yangın çıkartırken belediye personellerince yakalandığını söyledi.

Esen’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

“TEDAŞ’ın ihmalkarlığı yüzünden Diyarbakır’ın Çınar ve Mardin’in Mazıdağı ilçelerinde çıkan ve 15 yurttaşın ölümüne sebep olan yangından sonra ilçemiz Silvan’da ilginç bir olay yaşandı. Diyarbakır Orman İşletme Müdürlüğü memuru M.S. ilçede bulunan Elbat Dağı’nda yangın çıkartırken belediyemizin personelleri tarafından yakalanıp polise teslim edildi.

Orman memuru M.S.’nin yakalanmasından sonra ateş çevreye fazla zarar vermeden vatandaşlar tarafından söndürüldü.

Konuya ilişkin açıklamanın yapılmasını ve M.S.’nin akıbetini açıklanmasını bekliyoruz.

Diyarbakır Orman İşletme Müdürlüğü memuru M.S. ilçede bulunan Elbat Dağı’nda yangın çıkartırken belediyemizin personelleri tarafından yakalanıp polise teslim edildi.”


Kaynak: TELE1

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kantinde zamlar yüzde 100’ü buldu Fehmi Koru'dan ortalığı karıştıracak iddia! ''Erdoğan ve Gül beni aracı olarak Pensilvanya'ya gönderdi'' Metal işçilerine patron baskısı kayda alındı: 15-20 dakika içinde sendikadan istifa ettin ettin, etmedin... CHP İstanbul İl Başkanı seçilen Özgür Çelik mazbatasını aldı