Fatih’te konakladıkları otelde fenalaşarak hastaneye kaldırılan aileden baba Servet Böcek de 6 gündür verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Anne Çiğdem Böcek ile çocukları Kadir Muhammet (6) ve Masal Böcek (3) daha önce hayatını kaybetmişti.
NE OLMUŞTU?
11 Kasım akşamı İstanbul Beşiktaş’taki bir restoranda yemek yiyen Böcek ailesi, aynı gece Fatih’te kaldıkları otelde rahatsızlandı. Şiddetli kusma ve ishal şikâyetleriyle önce özel bir hastaneye, ardından durumları ağırlaşınca çevredeki devlet hastanelerine kaldırıldılar.
İlk olarak küçük Masal Böcek (3) 13 Kasım’da, ardından ağabeyi Kadir Muhammet (6) 14 Kasım’da yaşamını yitirdi. Anne Çiğdem Böcek ise 15 Kasım sabahı hayatını kaybetti. Ailenin reisi Servet Böcek ise altı gündür yoğun bakımda solunum cihazına bağlı şekilde tedavi görüyordu. Doktorların tüm çabasına rağmen bugün akşam saatlerinde baba Servet Böcek de kurtarılamadı.
Beşiktaş’taki restoranda yedikleri yemekten, ardından kaldıkları oteldeki ilaçlama işleminin yan etkilerinden dolayı zehirlendiklerinden şüphelenilen dört kişilik Böcek ailesinin tamamı hayatını kaybetti.
Olayla ilgili savcılık ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından başlatılan soruşturmalar devam ediyor.
Tele2 Haber
CHP'den TEİAŞ'ın özelleştirilmesine tepki! "Elektrik fiyatları daha da artacak"31 izlenme
TAYSAD: "Türkiye’de fabrika kapatmayı düşünen yabancı firmalar var"19 izlenme
Oyu hızla eriyen AKP 2’nci sıraya demir attı16 izlenme
Ülkü Ocakları'na bağlı trol hesapları o isim yönetiyormuş! 'Solcu gözüyle yazıyorum'17 izlenme
Kuyrukları ile meşhur Et ve Süt Kurumu'nun İstanbul'daki tek şubesi kapatıldı, nedeni ortaya çıktı: "Ya şeytanın bile aklına gelmez bu ya!"9 izlenme
‘Dayak yiyen kadın şükretsin’ diyen Nurettin Yıldız’a şok!777 izlenme
Binali Yıldırım'ın serveti dünya sıralamasında Koç ve Sabancı'yı bile geride bıraktı!53 izlenme
Maske yok mesafe yok ceza yok, AKP’de kurallara uyan yok!80 izlenme
Eski Savunma Bakanı Akar'dan Öcalan yorumu: "Bu şehitlerimizin kanını yok saymak değil"
Gümrükte yakalandı! Ekmeğin içinden 1 kilo altın çıktı
Van'da ikinci çığ faciası: Can kaybıı 33'e yükseldi
7 bin nüfuslu ilçenin Belediye Başkanı lüks makam aracı aldı! "Yeni hizmet aracımız ilçemize hayırlı olsun" diyerek paylaştı