Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Atıf Ala'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım büyük tepki çekti.
Başkan Ala paylaşımında "Çatlasanızda patlasanızda Ülkemiz her alanda başarılı olduğu gibi spor alanında da başarılı olacaktır." diye yazdı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nda yönetici olan Ala'nın çirkin üslubu ve imla kurallarına uymayan dili sosyal medyada alay konusu oldu.
Atıf Ala'nın AKP Erzurum Milletvekili ve eski İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın da kardeşi olduğu biliniyor. Atıf Ala, söz konusu paylaşımını gazetemizde yer alan "Spor federasyonları AKP'nin oyun alanı: Akraba çiftlikleri" haberi üzerine yaptı. Haberde Atıf Ala gibi AKP yöneticilerinin akrabası olup da spor federasyonlarında makam verilen isimlerin listesi yer alıyor.
Halk Özel Harekâtı Derneği kapatıldı251 izlenme
Mehmet Cengiz’in aldığı Hüseyin Avni Paşa Korusu’nda skandal!295 izlenme
Özgür Özel'den Numan Kurtulmuş'a yanıt: "İlk 4 maddeye el uzatanın elini kıracağız"19 izlenme
Emekliye AKP ve MHP’den bir darbe daha: Reddettiler39 izlenme
‘Deprem Kahini’ Frank Hoogerbeets, Kahramanmaraş depremini bildi63 izlenme
İşte Atatürk'ün emanetini sahiplenen gençlik! Ata'nın huzurunda 'Gençliğe Hitabe'yi okudular22 izlenme
Gazeteci Mustafa Balbay canlı yayında açıkladı! Mehmet Şimşek’den TÜİK Başkanı'na telefon: “Gerçeği açıklayın”37 izlenme
CHP'li il başkan yardımcısına 'hakaret' soruşturması !88 izlenme
Sebze meyveye kar zammı
Hablemitoğlu davasında tanıktan şok ifade: 'Tetiği çekeni biliyorum'
Kaçak sigara ve silahla yakalanan AKP’li isim yeniden serbest bırakıldı: Her şey başkanın bilgisi dahilinde!
4 işçi pozitif çıktı, TOKİ inşaat alanı karantinaya alındı! 400 işçi gözlem altında!