Kahramanmaraş merkezli depremlerde Ebrar Sitesi'nde enkazın altında kalan 16 yaşındaki kızı Irmak Leyla Hançer'in elini tuttuğu fotoğraf karesiyle akıllara kazınan acılı baba Hançer, eşi Gülseren Hançer ve iki kızıyla felaketin yıl dönümünde Irmak Leyla'nın mezarını ziyaret etti.
Baba Hançer, yaşanan acının tarif edilemez boyutta olduğunu söyledi. Depremlerde kızının yanı sıra aile fertlerinden de çok kayıp verdiğini ancak evlat acısının bambaşka olduğunu dile getiren Hançer, "Bu acı, hiçbir zaman tarif edilemez. Çünkü çoğu ailemi kaybettim ama bu acısı daha kötüymüş. Hepsini bastırıyor, çok kötü bir şey. Bugün kızımı yalnız bırakmamak için Ankara'dan çıkıp mezarlığa geldik. Acısı günden güne daha da çoğalıyor, hiç eksilmiyor." diye konuştu.
Kızının depreme babaannesinin evinde yakaladığını anlatan Hançer, felaketin ardından Ankara'ya gittiğini ve ardından da bir iş insanın destekleriyle başkentte yeni bir hayat kurmaya çalıştığını vurguladı.
Baba Hançer, Kahramanmaraş'a akşam saatlerinde geldiğini ve hiçbir yere uğramadan direkt mezarlığa geçtiğini anlatarak, "Her ay geliyorum. Mezarlıktan hiç bağımı koparmadım. Çünkü bizim ikinci yerimiz mezarlık" diye konuştu.
Hançer, dava süreçlerinin başladığını ve sorumlu olan kişilerden şikayetçi olduklarını sözlerine ekledi.
Odatv.com
Yazlık saraya 13 milyon, içme suyuna bin TL ödenek!
Sefer Görev Emrini, ülkemizdeki 800 bin Suriyeli erkeğe çıkarın!
Üniversite yemekhanelerine ‘Ramazan’ müdahalesi!
Evde yılbaşı yemeğinin faturası 8.000 TL’yi aştı
“Kahrolsun feministler, erkek haklarını savunmaya devam edeceğim” derken kadınlardan dayak yedi
Bu nasıl bir mantık? İsrail'i protesto etmek için başkonsolosluk önünde 350 bin liralık araçlarını yaktılar, eve metrobüsle döndüler!
Sahte plakalarla büyük vurgun: İBB’yi 110 milyon zarar uğrattılar!
Beylikova Avrupa’nın iştahını kabartıyor
Mehmet Şimşek sinyali vermişti: Vergi sistemine sil baştan düzenleme!
TEMA Vakfı gönüllülerine katıksız eziyet: "Ranzaya çıkamıyoruz sırayla yerde uyuyoruz"
CHP'li Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu "AKP ve MHP, şehit doktorun adını yaşatmamızı istemedi!"
Merkez Bankası, faiz yüzdesi Konusunda Sürpriz Yaratmadı!
Sinan Ateş cinayetinin bir numaralı şüphelisi ifade verdi: 'Amacımız gözdağı vermek ve yaralamaktı'
Süper Lig'in yıldız oyuncusu izni aldı Anıtkabir'e Atatürk'ün huzuruna koştu!