Yozgat’taki Et ve Süt Kurumu Kombina Tesisi Satış Mağazası’nda sığır kıyma 56 lira, sığır kuşbaşı 62 lira 50 kuruş, sığır biftek-rosto 79 lira 50 kuruş, sığır kontrfile 98 lira, sığır pirzola 103 lira, sığır bonfile ise 154 liraya satılıyor. Piyasada 70 lira ve üzerinde satılan tereyağı ise ESK Mağazasında 53 lira 50 kuruştan satılıyor.
Karatepe Mahallesi Karayolları Caddesi’ndeki satış mağazasının kapıları sabah saat 09.30’da açılıyor. Mağazada, günde yaklaşık 2 ton et satışa sunuluyor. Mağaza önünde kuyruklar oluşturan vatandaşların, daha çok; 56 liraya satılan kıyma ve 62 lira 50 kuruşa satılan kuşbaşı aldığı belirtiliyor. Et ürünleri ile birlikte ucuz tereyağının da kısa bir sürede tükendiği ifade ediliyor. (ANKA)
Ürün etiketleri artık TL değil dolar!
Dilipak tam gaz devam ediyor: 'Rüşvet alıp verenler, cehennemin dibine kadar yolunuz var'
Bilirkişi raporu tamamlandı: Kerem Kınık’ın kızı asli kusurlu bulundu
RTÜK Üyesi İlhan Taşçı skandalları anlattı: "RTÜK artık bir yayıncılık sorunu"
İYİ Parti'de deprem: O isimler de istifa etti!
Sınıf arkadaşından Nureddin Nebati’ye tavsiye: 'Sen fakülteye dön'
Eren Erdem tahliye edildi!
Narin'in annesi Yüksel Güran'ın cezaevindeki fotoğrafı ortaya çıktı
KÖİ raporlarına milyarlık sansür!
Nereden nereye: Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin eski videolardaki mütevazi yaşamlarını ve estetiksiz hallerini görenler tanıyamadı