İhaleye belediye çalışanının şirketi girdi ve ihaleyi aldı!
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Medya ve İletişim Bölümü çalışanı Ali Barlas’ın ortağı olduğu şirketin, belediyeden geçen yıl ocak ayında 140 bin tutarında kentsel dönüşüm projesi üç boyutlu sunumu ihalesi aldığı ortaya çıktı. İhaleye sadece bu şirketin teklif vermesi dikkat çekti.
Cumhuriyet'in 16 Kasım tarihli sayısında yayımlanan ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin “belediye çalışmalarının kablosuz kontrol teknolojisi ile interaktif olarak sunulabileceği bir platform paketi” ihalesini Barlas’ın aldığına ilişkin haberi yeni ihaleyi ortaya çıkardı.
Cumhuriyet'ten Hazal Ocak'ın haberine göre, Ali Barlas’ın ortağı olduğu Xloop Bilişim Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin Gaziantep Büyükşehir Belediyesi taarfından “2018/32557” numarasıyla “İstasyon Kentsel Dönüşüm Projesi Üç Boyutlu ve Gerçek Zamanlı İnteraktif Sunum Uygulaması Hizmet Alımı İşi” ihalesini de geçen ocak ayında aldığı ortaya çıktı. İhalenin bedeli 140 bin lira olarak belirlendi. Pazarlık usulüyle yapılan ihaleye tek teklifi söz konusu şirketin vermesi de dikkat çekti.
http://www.yurtgazetesi.com.tr/politika/akplibelediyedeskandalh114553.html
Son söz İBB Meclisi'nin: AKP'li belediye YİD ile spor tesisi yapacak11 izlenme
İsrail Başbakanı Netanyahu yüzünden insanlık hem ölüyor, hem ağlıyor44 izlenme
Danıştay’ın Ayasofya kararını mürekkebi kurumadan uygulayan Erdogan, Danıştay’ın ANDIMIZ kararını 2 yıldır neden uygulamıyor?73 izlenme
Bahçeli ’yi ‘tedirgin eden’ sonuçlar!75 izlenme
Cemaatin eski dostu kendisine yapılan itirafı açıkladı 'Erdoğan’ı MİT’in içindeki bir ekip infaz edecek !'1185 izlenme
CHP'li vekil skandalı ortaya çıkardı! İtibardan tasarruf etmeyen AKP'li belediyelerde rezalet!42 izlenme
Vatandaşlara kötü haber! Euro üzerinden zam geliyor!464 izlenme
Ne Kılıçdaroğlu, ne İmamoğlu, ne Yavaş! İngiliz medyası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en büyük rakibini yazdı!44 izlenme
AKP'de 'sessiz temizlik'! Kapatılan bazı trol hesap sahiplerinden tepki: "Bize bunu nasıl yaparsınız?"
Sirkeci-Harem feribotuna yüzde 30 zam!
MHP, affa gerek kalmadan Öcalan'ı çıkarmanın formülünü buldu! Feti Yıldız'ın paylaşımı her şeyi açıkladı
Benzine zam geliyor! Brent petrol fiyatları düşerken bu zam nerden çıktı!