Sokak röportajına konuşan muhafazakâr vatandaş: "Ben oyumu Kılıçdaroğlu'na vereceğim çünkü adaletli. Hak hukuk biliyor. Bunlar müslüman ama zulmediyor"

48 izlenme 26 Mayıs 2023
Reklamlar

Sokak röportajında konuşan muhafazakar vatandaş, "Ben oyumu Kılıçdaroğlu'na vereceğim çünkü adaletli" sözlerini kullandı.


Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. tura kalmasıyla birlikte sokak röportajları halkın nabzını tutmaya devam ediyor.

Trakya TV isimli YouTube kanalının yaptığı sokak röportajında geçen diyaloglar dikkat çekti.

Muhafazakar vatandaş oyunu kime vereceği sorusuna "Ben oyumu Kılıçdaroğlu'na vereceğim çünkü adaletli. Hak hukuk biliyor. Bunlar müslüman ama zulmediyor. Mevcut iktidara çok oy verdim ama artık karnımızı doyuramıyoruz" dedi.

O anlar sosyal medyada gündem olurken görüntüler binlerce kez izlendi.

Odatv.com 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Başkan Ercüment Şahin Çervatoğlu: Tanklarla gelseler de izin vermeyeceğiz Halkbank'ın yanlış hesabı Sayıştay'tan kaçmadı! Yurttaşlardan TÜİK’e enflasyon tepkisi: "Enflasyon onlar için düştü, bizim için düşmedi. Onlar nasıl olsa sarayda bedava yaşıyor" Helal Akreditasyon Kurumu 11.5 milyon TL harcadı! İki yılda tek akreditasyon!