ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Görgün, kurum yöneticileri ve çalışanlarıyla Arslanlı Yol’dan geçerek Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine geldi. Görgün’ün mozoleye çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu.
Fotoğraf: DHA
Fotoğraf: DHA
Görgün ve beraberindekiler daha sonra Misakı Milli Kulesi’ne geçti. Haluk Görgün, burada Anıtkabir Özel Defteri’ne şunları yazdı:
“Ulu Önder Atatürk, ASELSAN ailesi olarak kuruluşumuzun 43’üncü yılını kutladığımız bu günde gururla yüksek huzurlarınızdayız. Kurulduğu günden bugüne ASELSAN, küresel pazarda yarattığı değerlerle sürdürülebilir büyümesini koruyan, stratejik bir ortak olarak güven duyulan, çevreye ve insana duyarlı bir milli teknoloji firması olarak varlığını sürdürmekte, ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması arzusuyla çalışmalarında emin adımlarla ilerlemektedir. Kahraman ordumuzun ve milletimizin ASELSAN’ı olmak için ilerlediğimiz teknoloji yolculuğunda, ‘Bilim ve fen nerede ise oradan alacağız ve her ulus kişisinin kafasına koyacağız. Bilim ve fen için kayıt ve şart yoktur.’ özdeyişiniz ana ilkemiz olmuştur. Ruhunuz şad olsun.”
AA
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/aselsandan43uncuyilindaataturketamkadroziyaret2737384/
Tüm engellemelere rağmen kadınlar bir araya geldi!36 izlenme
Emekli bayram ikramiyeleri! Ankara’da konuşulan rakamlar netleşiyor17 izlenme
İstanbul Valiliği'nden 'İmamoğlu' yasağı13 izlenme
Diyarbakır ve Mardin’deki yangın faciasında can kaybı 11’e yükseldi26 izlenme
Ata’nın çiftliğinde yıllar sonra ilk hasat!77 izlenme
Oy sayımı yapılan okulun ışığı kesildi ama aynı mahallede elektrik var!55 izlenme
Katar görüşmelerinde masadaki isim tartışma yarattı: FETÖ'nün yayın organı Zaman'ın ortaklarından...103 izlenme
Mucize ilaç… Çin koronavirüsü dört günde yenen ilacın ismini açıkladı249 izlenme
Canlı yayında gergin anlar: Prof. Dr. Şener Üşümezsoy ile Türker Akıncı birbirine girdi! "Ahmet Ercan'ı al, o anlatsın"
Samsun’daki su zammı tartışması AKP’yi karıştırdı!
"Referandum'da oy hırsızlığı yapıldı! Halk AKP’ye Osmanlı tokadı vuracak!”
Türkiye'de kara listedeki kişi sayısı açıklandı! Tablo çok kötü!