Olay, 24 Ocak'ta Duatepe Mahallesi Kuyulubağ Sokak'ta meydana geldi. Sokakta bulunan çöp konteynerinde çarşafa sarılı bir ceset bulunduğu ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine sevk edildi.
Yapılan incelemede cesedin başı ve bacaklarının kesildiği belirlendi. Görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, İstihbarat Şube Müdürlüğü ile koordineli yürütülen çalışmalarda, öldürülen kadının sevgilisi olduğu öğrenilen D.A.U.T.'nin cinayeti işlediğini, G.A.K.'nin ise ona yardım ettiğini tespit etti.
Yüzlerce güvenlik kamerası görüntüsünü inceleyen ekipler, şüphelilerin Gürcistan'a kaçmak üzere İstanbul Havalimanı'na gittiklerini belirledi. İki şüpheli, yurt dışına çıkamadan 8 saatlik çalışmanın ardından yakalanarak gözaltına alındı. Cesede ait diğer parçalar ise aynı bölgede farklı çöp konteynerlerinde bulunurken, cinayete ilişkin E.K. isimli bir kişi daha gözaltına alındı. Soruşturmada gözaltı sayısı 3'e yükseldi.
EVDEN ÇIKTIĞI ANLARIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI
Cinayeti işlediği belirtilen D.A.U.T, ona yardım ettiği öğrenilen G.A.K. ve diğer şüpgeli E.K.'nin Cinayet Büro Amirliği'ndeki sorgusu devam ederken öldürülen Durdona Khakımova'nın son görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Fatih'teki evinden çıkan Khakımova'nın Ümraniye'deki eve gittiği öğrenildi.
Tele2 Haber
Vali Konutu değil saray yavrusu!
78 canın gittiği yangında denetçinin ifadesi şoke etti
'Sizlere Allah için söylüyorum, yastığının altında döviz olanlar gelsin parasını altına dönüştürsün' diyen Erdoğan'ın dolar serveti!
Türkiye ayağa kalktı! Saray 'suçluyu' buldu: Diziler ve video oyunları
AKP'nin eğitim politikası: En az bütçe fen lisesine, en çok bütçe imam hatiplere!
SMS yasağından sonra Kılıçdaroğlu'ndan yeni video! "Tümüyle karartma altındayım. Korkak bu adam korkak! Soruyorum Erdoğan, seçime mi girmeyeyim?"
Motorine bu gece zam geliyor!
Bakan Yardımcısı bir imzayla dosyayı kapattı: Aralarından kendisinin de olduğu 35 hakim hakkında yapılan şikayet işleme konmadı
Türkiye, eğitime yapılan yatırımda sondan üçüncü oldu