Home
25 Haziran 2023 ( 30 izlenme )
Reklamlar

Atatürk'e Hakaret Etti, Bakırköy'de Bomba Patlatılacağını Söyledi: Afgan Uyruklu Kişi Gözaltına Alındı!


Sosyal paylaşım sitesindeki bir hesaptan Bakırköy'de bomba patlatılacağı paylaşımında bulunulmasıyla ilgili yürütülen soruşturmada bir şüpheli gözaltına alındı.


İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir sosyal medya hesabından Bakırköy'de bomba patlatılacağına yönelik paylaşımla ilgili ihbar üzerine çalışma başlattı.

İncelemenin ardından Atatürk'e hakaret içerikli görseller ve çeşitli provokatif paylaşımlarda bulunan hesapla ilgili yabancı uyruklu B.N, Zeytinburnu'nda gözaltına alındı.

afgan.jpg

Yakalanan B.N, ifadesinde, paylaşımı yapan kişinin yurt dışında yaşayan arkadaşı A.H. olduğu ve kendisinin bu hesapla bir ilgisinin bulunmadığını savundu.

Yapılan araştırmada, A.H'nin ülkeye giriş çıkış kaydına rastlanmadı.

Ümit Özdağ'dan tepki

Öte yandan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, söz konusu paylaşımları yapan kişiyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunmuştu. Özdağ, Göç İradesi ve Cumhuriyet Savcılığı'nın harekete geçmesi gerektiğini belirtti.


halktv.com.tr

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Haziran ayı enflasyon rakamları açıklandı: TÜİK'e göre yıllık enflasyon yüzde 71,60, ENAG göre ise yıllık enflasyon yüzde 113,08 oldu Bakanlıktan Kanal İstanbul'un çevresine 'üst ölçekli şehir' planı Doktor yokluğunda bir kriz daha çıktı: Hepsi kapatılacak Milyonluk restorasyon ihalesi Erdoğan'ın imam hatipten arkadaşına gitti