AKP Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ABD Büyükelçiliği'nin açıklamasına tepki gösteren vatandaşlar hakkında skandal bir paylaşım yaptı.
Özel paylaşımını gelen tepkilerin ardından silmek zorunda kaldı.
Erdoğan'ın ABD Başkanı Joe Biden ile Afgan mülteciler konusunda anlaşma sağladığı yönündeki iddialara ilişkin ABD Büyükelçiliği bir açıklama yaptı.
Açıklamada, "ABD Büyükelçiliği, Başkan Biden ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında Afgan mülteciler ya da göçmenler konusunda bir "anlaşma" veya "pazarlık" yapıldığına dair iddiaların tamamen temelsiz olduğunu belirtmek ister" ifadelerine yer verildi.
Bu açıklamanın yalan olduğuna dair gelen eleştirilere kızan AKP Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel skandal bir paylaşım yaparak eleştirilerde bulunanları "McDonalds kasiyer adayları" olarak tanımladı.
Özel, şunları yazdı:
"ABD Büyükelçiliği, bu tweetin altına doluşup kendilerine yalancı diyen McDonald's kasiyer adaylarına vize vermemeli. Bırakın mühendis kalsınlar."
Özel tepkilerin ardından tweetini sildi.
İşte o paylaşım:

https://www.gercekgundem.com/siyaset/293746/silmekzorundakaldiakpliabdulkadirozeldenskandalpaylasim
TBMM Başkanvekili Karaca'dan 'şeriatçıyız' diyen Cübbeli Ahmet'e suç duyurusu20 izlenme
Diyanet "çalışıyor!" İmam tefecilikten gözaltına alındı!221 izlenme
Emekli vatandaştan zam isyanı: "Açlığa mahkum olduk açlığa... Karpuz 80 lira, hani enflasyon düşüyordu"51 izlenme
Madencilerin hesaplarına ödeme yattı: "Çarptık böldük hesap tutmadı"13 izlenme
Görüşmeler çıkmaza girdi; İran, ABD'nin ateşkes teklifini reddetti12 izlenme
İmamoğlu'na Erzurum'da yoğun ilgi!34 izlenme
'Erdoğan halkla dalga geçiyor'1297 izlenme
Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi’nin üç üyesi Kıbrıs Rum Kesimi’nde büyükelçilik açtı! Nerede bizim Aksakallı?26 izlenme