Habertürk'te Kübra Par'ın 'Açık ve Net' programına katılan Nasuhi Güngör, dikkat çeken açıklamalar yaptı. Güngör, "Barajın ilanıyla Türkiye seçim sath-ı mailine girdi. Kürt seçmeni dikkate almayanın seçim kazanması zor. Millet İttifakı'nda adaylık meselesi sandığımızdan daha ciddi sonuçlar doğurabilir" dedi.
'CHP OYLARINI YÜKSELTTİ'
CHP'nin oylarının arttırdığına dair dikkat çeken yorumda da bulunan Güngör, "Cumhuriyet Halk Partisi oldukça iyi bir ivme yakaladı ve oyunu artırıyor. Sahada böyle bir gerçeklik var.
CHP'nin oyları arttıkça da bu bilgiler sayın Kılıçdaroğlu'na geliyor. Bu süreçte daha önce hiç olmayan bir şekilde Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığı konusu hız ve ivme kazandı" diye konuştu.
Emekli maaşı asgari ücretin altında kaldı
Gazeteci Ersin Eroğlu'ndan Erden Timur isyanı! "Biz de nasibimizi aldık"
AKP’li eski vekilden israf raporu: Yılda 555 milyar TL…
Bu zat, hangi ünvanla dolaşıyor, karşılanıyor ve konuşma yapabiliyor ?
CHP'li Özel'den Soylu'ya zor soru!
Konda'dan çok çarpıcı İstanbul anketi!
CHP Gençlik Kolları'ndan çok konuşulacak Erdoğan videosu! 'Yandı bitti kül oldu'
Bakan Nebati'nin 'politikalarımız zengine yarıyor' itirafı haklı çıktı: 89 bin kişi daha milyoner oldu!
AKP'li Belediye 55 bin liralık şekerlik aldı!
Vatandaştan derslik sözler: "Müslümanım diyorlar, gidip devlet-millet malını soyanlara oy veriyorlar, adam ben milliyetçiyim deyip, parayla kimlik, toprak satıyor"
Samsun’daki İngiliz Subay Bandırma Vapuru’na Atatürk’ü tutuklamak için çıkıyor! Sonra ne oluyor biliyor musunuz?
'Erdoğan geliyor diye polislerin şarjörlerinin boşatıldığı' iddiasına Valilikten yanıt
AKP'yi karıştıran skandal!
AKP, Kerem Kınık’a madalya takacak! Yok bir de heykelini dikin!