Elazığ'da yaşanan deprem sonrası Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez açıklama yaptı.
HaberTurk yayınına bağlanan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Elazığ'da yaşanan deprem hakkında işte böyle konuştu.
"Her şeyi devletten beklemek doğru olmaz, vatandaşlarımız tedbir almalı"
Dönmez, "Aslında maalesef Anadolu coğrafyası deprem bölgesi, depremle yaşamayı öğrenmemiz gerekiyor. Bunun için de gelişmeleri yakından takip etmemiz gerekiyor. Altyapılar, gerekse üst yapıların depreme karşı nasıl dayanaklı hâle getirileceği, hasarların nasıl minimalize edilebileceğine dair dünyada güzel örnekler var. 2000 yılındaki depremden sonra Türkiye'de birçok standart gözden geçirildi ve ilave tedbirler alındı. Burada tabii her şeyi devletten beklemek çok da doğru olmaz. Devlet daha çok denetleme ve düzenleme amaçlı bir misyon üstleniyor ama vatandaşlarımız da bu konuda hassasiyet göstererek gerekli tedbir almasında fayda var" ifadelerini kullandı.
https://halktv.com.tr/gundem/enerjibakanindandepremaciklamasiherseyidevlettenbeklemekdogruolm417408h
Çiftçinin AKP'ye isyanı '16 senedir oy verdim ömrümü bitirdiler !'2315 izlenme
Bakanlar Kurulu onayladı: Almanya Türkiye'den binlerce işçi alacak52 izlenme
Sinan Ateş’in televizyondaki son konuşması sosyal medyada 1 milyondan fazla izlendi!123 izlenme
Devlet, 5 bin konutu satışa çıkarıyor!600 izlenme
İktidarın 2025 planı ortaya çıktı: Emekliye ve çalışana ne kadar zam gelecek?37 izlenme
İstanbul'da İmamoğlu ablukasına büyük tepki: "Çekin bunları, böyle devam. Başka bir şey yok. İmamoğlu’ndan korktukları kadar Allah’tan korkmuyorlar"31 izlenme
Sağlık müdürlüğünden fahiş bedelli ihale!95 izlenme
200 TL bozuk paraya döndü21 izlenme