Gün geçmiyor ki bir sokak röportajında Avrupa’yı kötüleyen gurbetçi ile daha karşılaşılmasın… Sosyal medya bu kez sosyal medyada 65 yaşında bir “Almancı”nın sözlerini konuşuyor.
Almanya’dan Türkiye’ye “kaçtığını” öne süren gurbetçi kadın, “Türkiye’de karnım doyuyor. Ben 65 yaşındayım. Biz Almanya’ya niye gittik? Sordunuz mu hiç? Gençler de gidiyor gitsinler görsünler.” dedi.
"BENİ İSMET İNÖNÜ, CHP GÖNDERDİ ALMANYA'YA; GİTMEZ OLAYDIM!"
Almanya’da ahır gibi, 85 metrekare eve 1300 euro kira verdiğini söyleyen gurbetçi, “Almanya’da internet, elektrik, su, para… Almanya vallahi bitmiş durumda. 40 sene önce CHP gönderdi fakirlikten. Ben mi gittim? İsmet İnönü zamanında gittim. Gitmez olaydım.” Dedi.
Muhabirin, “Almanya’dan kaç para emekli maaş alıyorsun?” sorusuna ise “Ne yapacaksın kaç para aldığımı. Orayı karıştırma. Saçma sorular soruyorsun, dikkat et!” diyerek tersledi.
Yeniçağ
AKP’li belediye sayaç ihalesinde 22 milyon fazla ödeme yapmış
'Atatürk'ü görsen ne söylerdin?' sorusu vatandaşları duygulandırdı
Mars'ta su var mı ? Merih'te et var mı ? Cübbeli hepsini açıklıyor ! Tıkla İzle
Tutuklu TİP Milletvekili Can Atalay ilk soru önergelerini verdi
Varlık Fonu'nun 25 milyon dolar zararında herkes başını kuma gömdü! Bostan ve Şahenk ilişkisi irdelenmiyor
30 yıllık emlakçı isyan etti: 'Sonunda Suriyeliler gibi olacağız, bu böyle gitmez'
Türkiye ve KKTC zorbalığa izin vermedi, BM kuvvetleri topraklardan temizlendi!
'Hüseyin Gün' sorusuna çarpıcı cevap: "Necati Özkan sülük gibi yapıştığını söyledi"
FETÖ davasında 'hakimlik sınavı' itirafı: 'Sorular bize verilmişti'
Erdoğan’dan Yargıtay-AYM kriziyle ilgili açıklama: "Anayasa Mahkemesi Yargıtay’ın attığı bu adımı hafife almamalıdır"