Home
30 Temmuz 2022 ( 41 izlenme )
Reklamlar

AKP'de 'Devlet Bahçeli' krizi! "AKP'ye atanmış kayyum gibi"


Gazeteci Ahmet Takan, bugün kaleme aldığı yazısında AKP'li bir kurmayla yaptığı görüşmeyi aktardı.


Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan adını vermediği AKP'li bir yöneticiyle yaptığı görüşmeyi bugünkü köşesine taşıdı.

AKP’nin MHP ile sıkıntılarını anlatan AKP’li yöneticinin benzetmesine çok şaşırdığını ifade eden Takan, “Sıkıntıları anlattı ve noktayı şöyle koydu: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AKP’nin başına atanmış kayyum gibi” ifadelerini kullandı.

Korkusuz yazarı Ahmet Takan, yazısının ilgili kısmında şunları aktardı:

“İktidar partisinin diğer sıkıntılı gündem maddesi, MHP ile süre gelen ortaklık. Çook şikayetçiler çok!.. Erken seçim tarihi ve Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda görüşlerine başvurduğum bir başka AKP kurmayı, öyle bir benzetme yaptı ki, doğrusunu söyleyeyim; ben de şaşırıp kaldım. Sıkıntıları anlattı anlattı ve noktayı şöyle koydu: “MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AKP’nin başına atanmış kayyum gibi”

KRT

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan yıkılan binaların yüzde 98'inin 1999'dan önce yapıldığını söylemişti, sözlerini yalanlayan görüntüler ortaya çıktı Seçil Erzan ikinci kez hakim karşısında: "Emre Belözoğlu’nun 800 bin dolarını Semih'e verdim" Aradaki fark 'Atatürk'ün verdiği kimlikte islam yazıyor, AKP'nin verdiği kimlikte din hanesi boş !' AKP'li isim 8.8 deprem üzerinden Atatürk devrimlerini hedef aldı