Bursa Valiliği, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bursa’da toplu açılış programına kamu çalışanlarının katılması için kaymakamlıklara çağrı genelgesi gönderdi.
VALİLİK KURUMLARA GENELGE GÖNDERDİ
Bursa Valiliği Protokol Şube Müdürlüğü’nün 17 ilçe Kaymakamlığı ve tüm kamu kurumu kuruluşlarına gönderdiği çağrı genelgesinde, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 Ocak Cumartesi günü yapacağı toplu açılış programına (mitinge) kamu çalışanlarının katılması istendi.
Bursa Valiliği Protokol Şube Müdürlüğü’nün kamu kurumlarına gönderdiği genelgede şöyle denildi;
“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 Ocak 2023 Cumartesi günü saat 13.00’de Gökdere Meydanında gerçekleştireceği ilimizde tamamlanan yatırımların toplu açılış törenine gerekli katılımın sağlanması hususunda; bilgi ve gereğini önemle rica ederim.”

“SAVUNULUR YANI YOK BUNUN HESABI SORULUR”
CHP Bursa İl Başkanı Turgut Özkan, Bursa Valiliği'nce yayınlanan genelgeyle Bursa il sınırları içinde görev yapan tüm memurların AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bursa mitingine katılımının zorunlu tutulmasına tepki gösterdi.
Bu tür uygulamaların üçüncü dünya ülkelerine has olduğunun altını çizen Özkan, “Bunun hesabı sorulur, bu böyle kalmaz, devletin her kuruşunun hesabı sorulur. Zannetmesinler ki hep böyle lale devri olacak” diye konuştu.
KYK yurtlarında öğrenciler isyanda!42 izlenme
Yurt dışında kullanılan oyların tamamı Türkiye’ye getirildi34 izlenme
12 Eylül 1980 darbesinin acı dolu tarihi… 12 Eylül’de neler oldu?120 izlenme
İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: "Ben kolay kolay silkelenmem. 16 milyonu silkelemeden bana gücün yetmez!"21 izlenme
Son İstanbul anketi... Farkı katladı!147 izlenme
Sosyal yardımlaşma vakfı kiralık ilanı verdi, 2+1’e istediği para ‘pes’ dedirtti!60 izlenme
Hiç Beklemedik Anda Tablo Sahibi Oldu ve Satışını 5 milyon Euro’dan Sundu26 izlenme
Uluslararası toplumun Ayasofya tepkisi! "Açık bir savaş ilanı"99 izlenme
Vergi reformu yasalaşırsa yeni konut krizine yol açabilir: 50 milyonluk evi olan yoksul, 5 milyonluk iki evi olan zengin
AKP'li belediye başkanın akılalmaz ihale oyunu! Usulsüzlük fışkırıyor
İmamoğlu Diyarbakır'da: "Saraylardan kimlerin arandığı kulağımıza geliyor, 5'leyeceğiz"
Çanlar Şimşek için çalıyor: Uzman isimler tek tek anlattı