Özlem Çerçioğlu, İmamoğlu gözaltındayken Atatürk'ün yolundan dönmeyeceğine 'şerefi' üzerine ant içmiş!

22 izlenme 15 Ağustos 2025
Reklamlar

CHP'den AKP'ye geçen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun Ekrem İmamoğlu gözaltındayken Aydın'da yaptığı mitingde verdiği söz yeniden gündem oldu.



CHP'den AKP'ye geçen ve 'Cumhurbaşkanımızın himayesinde hizmetlerime devam edeceğim' diyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun tutuklu Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu gözaltındayken yaptığı konuşma yeniden gündeme geldi.

İmamoğlu gözaltındayken Aydın'da düzenlenen mitingde konuşan Çerçioğlu, "Bizler hiçbir zaman Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan, ışığından ayrılmadık. Bundan sonra da ayrılmayacağımıza bir kez daha şerefimiz üzerine ant içiyoruz" demişti.

TELE1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Dogecoin vurgunu! ‘Thodex’ten daha büyük bir dolandırıcılık’ Kılıçdaroğlu’nun seçim çadırına saldırı Ebrar Sitesi'nin ruhsatını onaylamıştı: İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olmuş Ekim ayı kira zammı belli oldu