Anasayfa1
14 Ağustos 2025 ( 24 izlenme )
Reklamlar

Erdoğan'dan Özgür Özel'e milyonluk dava


Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e 1 milyon TL'lik dava açtı. Hakaret için de ayrıca suç duyurusunda bulunuldu.


CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e Bayrampaşa mitinginde yaptığı konuşma ve Marmara Cezaevi çıkışında yaptığı konuşma nedeniyle Cumhurbaşkanı'na hakaretten 1 milyon liralık tazminat davası açıldı

Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın, "CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 13 Ağustos 2025 tarihinde Bayrampaşa'da düzenlenen mitingte yaptığı konuşmada ve aynı gün Marmara Cezaevi çıkışında yaptığı basın açıklamasında; Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan yakışıksız ifadeleri ve mesnetsiz ithamları nedeniyle Ankara Asliye Hukuk Mahkemesinde toplam 1 milyon TL'lik manevi tazminat davası açılmıştır. Ayrıca Cumhurbaşkanına hakaret suçundan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulmuştur." açıklamasını yaptı. 

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Demirören'in Ziraat kredisi Sayıştay raporunda: 'Zararlar çok daha yüksek boyutta' Tarihin akışı 105 yıl önce bugün değişti! 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 105. yıl dönümü! İŞKUR’a çift maaş ataması! Tartışılan vergi için son 3 gün: İtiraz etmeyen ödemek zorunda