Geçinemeyen vatandaş; artan gıda fiyatları, yakıt ve kira bedellerine, her gün ardı ardına gelen zamlara isyan etmeye devam ediyor.
İnternette hızla yayılan bir sokak röportajında iktidarın ekonomi politikalarını savunan bir vatandaş ile gurbetçi olduğunu söyleyen başka bir vatandaş karşı karşıya geldi.
İktidarın elinden gelen her şeyi yaptığını savunan bir vatandaş "Dış güçlerin Türkiye'ye adım attırmadığını" ifade ederken, çevredekilerin tepkisiyle karşılaştı.
"BURADA BOZDURUYORUM KRAL GİBİ YAŞIYORUM"
Gelen tepkilerle birlikte araya giren bir vatandaş, Hollanda'dan geldiğini ve gurbetçi olduğunu belirtti. Cebinden 50 Euro çıkartıp gösteren gurbetçi, iktidarın politikalarını savunan adama "Ben bunun için bir saat çalışıyorum sen bir hafta çalışıyorsun, geliyorum buraya bozduruyorum kral gibi yaşıyorum, ayıp ayıp günah günah" diyerek yanıt verdi.
Bu video, sosyal medyada en çok izlenenler arasında yer aldı.
Yeniçağ
İstanbul Avcılar’da vatandaşlardan Suriyeli tacizciye meydana dayağı!
Vergi teklifini sunan AKP'li vekil, vergi vermediğini kabul etti
1915 Çanakkale Köprüsü'nün verileri ortaya çıktı: Köprü değil kara delik açmışlar!
İmamoğlu'ndan iddianame tepkisi: "Nerede kaldı Kasımpaşalılık?"
Kendisini kesici aletle yaraladığı iddia edilmişti: Dilan Polat hakkında yeni karar
Nefes kesen bir geri dönüşle Filenin Sultanları, Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda finale yükseldi
Ormanlık alanla ilgili şikayette bulunanlardan sonra ormana giden yetkililer, dünyanın en büyük timsahını görünce küçük dillerini tuttu.
Sedat Peker 'Bu konuyu da araştırın kardeşlerim, buradan çok suç çıkar' demişti, tehdit ettiği gazeteci Cihan Çakır konuştu! İçişleri Bakanlığı da işin içindeymiş!
Eski Emniyet Müdürü’nden Avukat Mehmet Yıldırım hakkında suç duyurusu: “Beni yalan beyana ve iftira suçuna zorladı”
İstanbul’un mülteci semti: Vatandaş endişeli! 729 bin Suriyeli kayıp