Yeniçağ TV’de Emre Kulcanay’ın sorularını yanıtlayan Sadettin Tantan, gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker’in gerek videolarında gerekse Twitter hesabında gündeme getirdiği iddiaları değerlendiren Tantan, Peker’in bilgi kaynağını da açıkladı.
Peker’e bilgilerin, devlet aklına sahip insanların bunları açığa çıkarmak adına gönderdiğini söyleyen Tandan, şöyle konuştu:
“Devletin kendi içinde de artık, oradaki devlet aklına sahip olan namuslu, düzgün insanların da bir şekilde bunu açığa çıkarmak suretiyle halkı bilinçlendirme, bir şekilde açılım sağlanıyor.
Bu toplumun uyanmasına katkı sağlıyor. Şu anda tek kişi mahkemeleri çalıştırdığı takdirde kendileri de aynı suç örgütü içinde çıkacaktı.
Temizliğini temizleyemeyen bir devlet var. Bizi dinleyen vatandaşlar bilsin ki bütün bu arşiv bilgiler süreç içerisinde devletin hem aklındadır hem de yazılıdır. Türk geleneği örf adetinde her şey yazılır çizilir.
Bu iktidar ortadan kaldırırım dese de bir yer de depodadır.
Bunlar açıldığı takdirde bu suçu işleyenler, buradan para kazananlar hepsi açığa çıkar.”
https://www.krttv.com.tr/gundem/eskiicisleribakanitantandanflassedatpekerh94584.html
İşçi, memur ve emekliye nefes aldıracak hamle18 izlenme
‘Müteahhitler Bakan olsa bu kadarını yapmazlardı’14 izlenme
CHP’li Çakırözer: Kendi personelini sürgün eden RTÜK, ihale ile personel almış101 izlenme
‘Kemalist sistemi’ hedef aldı: Sahte diploma veren üniversitenin rektörü olduğu ortaya çıktı!15 izlenme
AKP destekçisi baro başkanıydı: O şimdi AYM üyesi!55 izlenme
FETÖ'yle mücadele eden savcının tayini çıkarıldı!296 izlenme
Yandaş'ın Necati Özkan'ın 'el yazısı' haberini Chat GPT yalanladı18 izlenme
Sinan Ateş cinayeti sonrası bazı Ülkücüler bıyıklarını kesmeye başladı! 'Dava Sinan Ateş ile toprağa düşmüştür, Sinan Ateş kırmızı çizgimizdir, Davanız sizin olsun'81 izlenme