Cihatçı terörist Erdoğan'ı böyle tehdit etti 'Eğer İdlib'i satarsanız, 2 saatten kısa süre içinde Reyhanlı'da oluruz !'

1515 izlenme 12 Eylül 2018
Reklamlar
Tahran Zirvesi'nin ardından Türkiye'nin İdlib konumlanışı merak edilirken, TBMM Dışişleri Komisyon Başkanı Volkan Bozkır, İdlib’de olumsuz senaryo gerçekleşmesi durumunda Türkiye'nin kapılarını açmamayı planlandığını belirten bir açıklama yapmıştı. 

Bozkır'ın açıklamasından kısa süre sonra sosyal medyada, Doğu Guta'dan İdlib'e gelen bir cihatçı teröristin Türkiye'yi hedef alan videosu yayımlandı. 

Videoda, Reyhanlı sınırını gösteren cihatçı Erdoğan'a seslenerek, "Eğer İdlib'i satarsanız, şu gördüğünüz duvarları, şu tüneller aracılığı ile geçer, 2 saatten kısa süre içinde Reyhanlı'da oluruz" ifadelerini kullanıyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'li Bülent Turan Engelliler Günü'nü 'kutladı' tepki gelince tweeti sildi İran, ABD'ye ait F-15 savaş uçağını düşürdü Bulgarlar yılbaşı alışverişine geldi: Gördükleri her şeyi satın alıyorlar! Sokak röportajında konuşan bir kadın "Peygamberimiz Tayyip Erdoğan, biz ona tapıyoruz" dedi!