Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek'in oğlunun başında bulunduğu Beyaz TV'de Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Abdülkerim Durmaz'dan dikkat çeken bir çıkış geldi.
Ankaragücü - Beşiktaş maçını yorumlayan Durmaz, verilen penaltıyı hayat pahalılığı üzerinden örneklendirdi. Türkiye'de korkunç bir pahalılık olduğunu vurgulayan Durmaz, "Türkiye'de biliyorsunuz gıda ürünlerinde enflasyon var. Her gıda çok pahalı. Elma pahalı, domates pahalı, Türkiye'de yakıt pahalı mazot pahalı. Türkiye de gıdada korkunç pahalılık var. Herkes şikayetçi. Türkiye'de bir tek şey ucuz o da penaltı" ifadelerini kullandı.
Bu esnada programda sunucusu Ertem Şener'in şekilden şekle girmesi ve konuyu değiştirmek için çabalaması dikkat çekti.
Gerçek Gündem
Barış Pınarı Harekâtı bölgesinden acı haber: 4 şehit!
Belediyelere seçim piyangosu!
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu: 27.188 yeni vaka tespit edildi, 25.160 kişi sağlığına kavuşurken, 206 kişi hayatını kaybetti!
TÜBİTAK genel müdürünün maaşı dudak uçuklattı!
Uzmandan dikkat çeken tespit! "Tamamen bilim dışı"
Akaryakıta yeni bir zam sinyali daha
Bunları kimler öğretiyor! Şeriatı savunan çocuk 'Şeriat Allah’ın kanunlarıdır, anayasasıdır. Oy kullanmak şirktir, oy kullanan kâfirdir'
Eski AKP'li vatandaşın Erdoğan'a isyanı: "Elinde tüm imkanlar varken 3 tane markete ses çıkartamayan Erdoğan nerede?"
‘Kaz Dağları’nı sansürleyen TRT Çocuk ‘Aktrolleri’ çalıştırıyor !
Belediye çalışanlarına yapılan skandal şantajı Mansur Yavaş ifşa etti: "Hodri Meydan!"
CHP'nin sorusuna MHP'nin yayın organından yanıt geldi
Saray koridorlarında akla sığmayacak dedikodular! "Erdoğan'ın özel bir temsilcisi..."
Dilipak’tan ‘yeniden seçim’ yorumu: Yolsuzluk dosyaları açılır ki...
Thodex soruşturmasında yeni gelişme: Bir şüpheli daha yakalandı!