Ordu'da 336 metrekarelik alan üzerine yapılan Yöresel Ürünler Pazarı, tamamlandığı halde yaklaşık bir yıldır atıl durumda bekletiliyordu. Yapımı bittikten sonra, incelemelerde bulunan dönemin Belediye başkanı Enver Yılmaz, pazarın önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini, satılacak yöresel ve organik ürünlerin vatandaşlardan büyük ilgi göreceğini belirtmiş fakat açamadan görevinden istifa etmişti.
Her biri 3 metrekareden oluşan toplam 17 adet ahşap satış biriminin bulunduğu pazarı 31 Mart’tan sonraki yeni Başkan Hilmi Güler kaldırdı. İşçiler tarafından sökülmeye başlanan yöresel ve organik ürünlerin sergilenip satılması için düzenlenen pazarın açılmadan yıkılmasına vatandaşlar tepki gösterdi.
Konu ile ilgili konuşan Ordu CHP İl Başkanı Yusuf Furtun, “Kenti yap boz tahtasına çevirdiler. Kimse hesap sormayınca onlarda kafalarına göre hareket ediyorlar. Sanki babalarının parası biri yapıyor diğeri bozuyor” dedi.
Adı sık sık AKP Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile yaşadığı polemikle gündeme gelen Ordu’nun AKP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz 18 Eylül 2018 tarihinde görevinden istifa etmişti. Görevinden istifa etmeye zorlandığı iddia edilen Yılmaz’ın yerine Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis 1. Başkan Vekili olan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş atanmıştı.
Magandanın laf attığı kadın annesi çıkarsa neler olur ? İzleyelim...1842 izlenme
Son dakika! Şırnak'ta 3 çocuğunu ve eşini öldüren kişinin ilk ifadesi: "Sesler duydum, beni öldüreceklerini düşündüm"26 izlenme
Sağlık Bakanı Koca açıkladı: Türkiye'deki toplam vaka sayısı 90.980'e, vefat sayısı ise 2.140'a yükseldi!87 izlenme
Çanakkale'de korkulan oldu! Alevler yerleşim yerlerine sıçradı!63 izlenme
Borçlarını ödeyemeyen baba ile oğul hayatlarına son verdi...130 izlenme
Bir asker daha isyan etti ! 'Katilleri saldınız, tecavüzcüleri saldınız, bizi niye salmıyorsunuz ?'197 izlenme
İsveç ve Danimarka, Kur'an-ı Kerim'in yakılmasına karşı harekete geçiyor24 izlenme
Elektrik faturalarında hesaplar değişti23 izlenme