ABD’de sağ görüşlü siyasi aktivist Charlie Kirk’ün suikast sonucu öldürülmesinin ardından başlatılan soruşturmada polis, katil zanlısını bulmak için kamuoyundan yardım istedi. Yetkililer, perşembe günü zanlının görüntülerini yayımladı ancak henüz bir sonuca ulaşılamadı. Yaklaşık 30 saati aşan insan avı sürerken,
FBI DİREKTÖRÜ BASIN TOPLANTISINDAYDI AMA KONUŞMADI
FBI Direktörü Kash Patel de bizzat Utah’a giderek çalışmalara katıldı. Patel basın toplantısında konuşma yapmazken, yetkililer de soruları yanıtlamadı.
EYALETTE OLUP OLMADIKLARINI BİLMİYORLAR
Utah Valisi Spencer Cox, Orem kentinde düzenlenen basın toplantısında halka seslenerek, “Bu şeytani insanı yakalamak için yardıma ihtiyacımız var” dedi. Utah Kamu Güvenliği Departmanı Komiseri Beau Mason ise zanlının eyalette olup olmadığı sorusuna, “Hiçbir fikrimiz yok. Hem eyalet dışındaki hem de civardaki kişilere dair ipuçlarını araştırıyoruz” yanıtını verdi.
ANMA TÖRENLERİ DÜZENLENDİ
Öte yandan, Kirk için ülke genelinde anma törenleri düzenlendi. Orem’deki parkta binlerce kişi mum yakarak aktivisti andı. Salt Lake City’de toplanan destekçileri, Amerikan bayrakları taşıyarak sessiz bir yürüyüş yaptı. Arizona’nın Phoenix kentinde ise Kirk’ün kurucusu olduğu Turning Point USA’nın merkez binasına çiçekler bırakıldı.
Soruşturma devam ederken, güvenlik birimleri halkın sağlayacağı bilgilere büyük önem verdiklerini vurguladı.
TELE1
Ateşkese rağmen Ermeni ordusu saldırmaya devam ediyor!
Milli Mücadele kahramanı Mustafa Necati'nin ailesinden Nuri Pakdil tepkisi: "Çocuklarıma vasiyetimdir"
Manavgat'ta felaketin neticesi kan dondurdu! 37 mahalle yandı
Kim bu İstanbul’daki silahlı yabancılar? Rahatça görüntü çekip sosyal medyada paylaşıyorlar!
Esenyurt Belediyesinden TÜRGEV'e kıyak! Bedelsiz tahsise ek süre
İki Gündür Akaryakıta Gelen Zamlar İle Benzin 25 lira, Motorin İse 24 lirayı Aştı
İmamoğlu düğmeye bastı… O firma kara listeye alınıyor!
57 tır et nerede? “Bir market zincirine 1.5 ay içinde 57 tır et verilmiş. Bu market, bu etleri vatandaşa mı sattı, yoksa el altından başka bir yere mi sattı belli değil”
CHP'li vekil Ali Öztunç 'küçük reisi' deşifre etti 'RTÜK başkanı yasadışı yollarla 50-60 bin lira maaş alıyor !'
İBB gelirlerine bir tırpan daha! Yaklaşık 40 milyonluk kayıp!