Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, haklarında "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından soruşturma başlatılan Engin ve Dilan Polat çifti, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonla gözaltına alındı.
Operasyon kapsamında toplam 24 şüpheli yakalanırken, 18 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlanarak Anadolu Adliyesine sevk edildi.
Toplam 19 saat süren işlemlerin ardından 18 şüpheliden aralarında Engin Polat, Dilan Polat, Sıla Doğu, Sezgin Polat, Ahmet Gün, Can Doğu ve Can Polat'ın olduğu 12 kişi tutuklanırken 6 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Yaşanan bu gelişmeler sonrası Dilan Polat'ın çıktığı bir programda, "Allah yürü ya kulum derse o paraları kazanabiliyorsun.” dediği anlar tekrar gündeme geldi.
Odatv.com
Meral Akşener’den Erdoğan’a sert tepki! "Memleketimiz ekonomi cahili bir adamın saçma sapan deneyleriyle sınanıyor"
Muğla Güllük Limanı’nda gemi vincinin kırılması sonucu hayatını kaybeden işçi, ölmeden önce çektiği videoda ihmalleri sıralayarak vince çıkmak istemediğini söylemiş
İYİ Parti İstanbul Milletvekili istifa etti
AKP’li başkan da kardeşini özel kalem müdürü yaptı!
RTÜK kanallara ceza yağdırdı
Emekliler açlığa mahkum: 4 milyon kişi ‘sıfır’ zam alacak!
TRT bir oyuncuyu daha diziden çıkardı
Rusya, Ukrayna’da ilk defa hipersonik füzesini kullandı
Mansur Yavaş, Yeni Şafak'ın manşetine dikkat çekti: "Bahçeli'nin yaptığı açıklamaların tersine bir manşet attı. İlginç şeyler oluyor yukarıda"