Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) ucuz ayçiçeği yağ ve pirinç satışları sürüyor. Yurttaşlar da piyasadan daha ucuza yağ ve pirinç alabilmek için TMO’nun satış noktaları önünde saatlerce bekliyor. TMO’nun Niğde’deki satış noktasının önünde de bugün uzun kuyruklar oluştu. Niğdeliler, yağ ve pirinci ucuza alabilmek -5 derecede kuyrukta bekledi.
CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, “Bu yurttaşlar, yağ ve pirinç kuyruğunda. Ucuz yağ ve pirinç almak için -5 derecede kuyrukta bekliyorlar… Hükümet bu durumdan utansın biraz bence” dedi.
CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Bugün TMO’nun önündeyiz. Bu vatandaşlar, yağ ve pirinç kuyruğunda. Ucuz yağ ve pirinç almak için -5 derecede kuyrukta bekliyorlar. Daha önce hükümet, ‘Sizin döneminizde yağ kuyrukları var, mazot kuyrukları var, akaryakıt kuyrukları var’ diyordu. İşte geldiğimiz günümüzde vatandaşlar yağ kuyruğunda. Zam geleceğini duyduklarında petrolde mazot ve otogaz kuyruğunda. Taneyle domates, biber alır hale gelmişiz; memleketin son durumu, vatandaşın son durumu. Hükümet bu durumdan utansın biraz bence.”
AKP’li yetkililer daha önce halk Ekmek önünde oluşan kuyruklar için “CHP kuyrukları kendi oluşturuyor” demişti. TMO önünde oluşan bu uzun kuyruklar için AKP’li yetkililerin ne diyeceği soru işareti.
İşte Türkiye gerçeği! Yüksek Lisans mezunu öğretmen çöpten kâğıt topluyor!
Türkiye’nin yüzyılı tablosu: Enkazdan saçılan asbest… Deprem bölgesinde eğitim çilesi
MEB Sümeyye’nin KADEM’i İçin Seferber Oldu!
95 yıl önce bugün bir Karaoğlan doğdu
Bütçe açığının faturası halka kesildi: KDV oranlarında artış
AKP'li vekil Ali Özkaya: "Akaryakıtta elimizi vicdanımıza koyarsak çok artış yok!"
Çocuk tacizcisini minibüsün içinde tekme tokat dövdüler!
Gurbetçinin sözleri röportaja damga vurdu: "Hollanda'da oy vermek için 4-5 saat sıra bekliyor. Orada sola veriyor, burada sağa veriyor. Sol orda cepleri dolduruyor"
Tarihçi Sinan Meydan Malazgirt etkinliklerini yorumladı: Büyük Taarruz unutturuluyor!
Kurdaki büyük yükseliş devletin borçlarına da yansıdı! 'Gelecek iktidarlara bir enkaz bırakmak istiyor'