Elektrik faturalarında zam beklentisi Ankara'da dile getirilmeye başlandı. Geçen yıl ağustos ayında döviz kurunda yaşanan olağanüstü hareketlilik sonrasında elektrik tarifelerinde aylık artışlar gündeme gelmişti. İzleyen aylarda indirim de yapılmıştı.
Habertürk'ten Olcay Aydilek'in haberine göre Elektrik Üretim AŞ'nin (EÜAŞ),1 Ekim'e yönelik "toptan elektrik satış fiyatı" konusunda farklı senaryoları içeren bir çalışma yaptığı ve karar mercilerine sunduğu belirtiliyor.
ELEKTRİĞE YÜZDE 1015 ZAM BEKLENİYOR
Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, 30 Eylül pazartesi günü toplanacak. Kurul, genelde her hafta perşembe günleri toplanıyor. Bu hafta perşembe günü de bir toplantı yaptı. Pazartesi günü yeniden toplanma kararı aldı.
Toplantıda, 1 Ekim'den geçerli gerek toptan, gerek tüketici ya da aboneler yönünden yeni elektrik fiyatları karara bağlanacak.
http://www.krttv.com.tr/ekonomi/elektrigezamyoldah15114.html
CHP'den AKP'nin 1 Nisan videosuna bomba yanıt! 'Şaka olsa 1 Nisan'da yayımlardık'146 izlenme
Balıkesir Ayvalık'ta 'Tek yol İslam' diye bağırarak Atatürk heykeline saldıran şahsa gerekli müdahaleyi vatandaşlar yaptı!34 izlenme
CHP'nin 'sel felaketi'nden 2 gün önce verdiği önerge reddedilmiş!120 izlenme
Diyanet 'eski' dedi 6 milyon harcandı: Tuvalet ve lavabolar ‘taş gibi’ çıktı!28 izlenme
Koronavirüs de AKP oyunlarını durduramadı! CHP'li belediyelere yeni tuzak!279 izlenme
Tekel bayisinde öldürülen gencin ailesi, para karşılığı şikâyetini geri çekti47 izlenme
Zabıtayı bayıltana kadar döven Tayfun Karali, Sivas katliamı sanıklarının avukatı çıktı!206 izlenme
Turistik bölgelerde yer alan 8 hazine arsası satılacak!53 izlenme