Sercan Kahveci’nin Beyaz TV stüdyolarını kullanarak sunduğu “Her Açıdan” adlı Youtube kanalı programında yaptığının cin çıkarma işlemi değil davet olduğunu söyleyen Hürman, “Böyle şeylere karşıyım” dedi.
Hürman, cin çıkarma değil davet olarak nitelendirdiği uygulamanın nedenini, “Yıllarca psikiyatri psikiyatri gezip, bir ton ilaç kullanıp sıkıntılarına bir çözüm bulamadılarsa, anlam getiremedilerse bu şekilde anlayabilirler diye gösterdik” şeklinde açıkladı.
Sözlerinin arkasında olduğunu söyleyen Hürman, kendisini eleştiren insanları ise ‘Allahsız, kitapsız’ olarak nitelendirdi.
Gerçek Gündem
CHP'li Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden sevindiren uygulama: Annelere toplu taşıma ücretsiz oldu
Acı bilanço: 2019’da 474 kadın öldürüldü!
Kurtuluşa giden yol! İstanbul’dan kalkan Bandırma Vapuru, 1919 senesinin 19 Mayıs günü Samsun’a ulaştı ve bir ulusun kurtuluşuna demir attı!
AKP'li Bakan Varank'ın paylaştığı 'algı fotoğrafı'na tepki yağdı!
Diyarbakır'da kaçak elektrik kullandığı için ceza kesilen 50’ye yakın kişi elektrik şirketinin binasını basıp camları kırdı, personeli darp etti!
'AKP'liler görüntü vermemek için Davutoğlu'nun ofisine yakınlarını yolluyor'
Adalet Bakanı'ndan sonra Ömer Çelik de TÜSİAD'ı topa tuttu
Dilan Polat Engin Polat davasında flaş gelişme: Hakim dilekçe verdi
Yolsuzluk yapanların mal varlıkları, emeklilere dağıtılacak!
CHP ve İYİ Parti önerdi: Sinan Ateş isminin verilmesi AKP-MHP oylarıyla reddedildi