Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 28 Mayıs 2022’de şehit olan Piyade Üsteğmen Nuri Melih Bozkurt’un naaşını bulmak amacıyla 6 Temmuz'da düzenlenen operasyonda 19 askerden 12'si metan gazı sonucu şehit düştü.
Metan gazına maruz kalarak şehit düşen askerlerden Uzman Çavuş Ümit Üzüm’ün cenazesi, Kayseri'nin Sarız ilçesinde toprağa verildi. Şehit Üzüm’ün cenazesinde İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, tören sırasında başsağlığı dileğinde bulunmak üzere şehit ablasının yanına gitti. Şehit ablası, AKP’liler başta olmak üzere siyasi isimlere tepki gösterdi.
“BURADA AKP'Lİ GÖRMEK İSTEMİYORUM”
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, AKP Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş ve Vali Gökmen Çiçek'in de katıldığı cenazede acılı şehit ablası, hiçbir AKP'li görmek istemediğini belirterek şunları söyledi:
“Benim ciğerim yanıyor. Orada izni veren komutanların, kimin parmağı varsa onların da ocağına ateş düşsün ciğerleri yansın. Benim yandıysa onların da yansın. Burada AKP'li kimseyi istemiyorum. O kadar asker şehit verildi. Nedir derdiniz? Hangi vatan için? Vatan sağ olmasın. Benim kardeşimi ayağa dikin verin, vatan da sizin olsun. Benim kardeşimin canı gitti. Karısı burada, 3 çocuğu ortada kaldı. Benim ondan da başka kimsem yoktu. Kim için şehit verdik? Benim yanıma da kimse gelmesin”
Tele1
Osmangazi köprüsünde tepki çekecek bir ayrıntı daha ortaya çıktı!
102 yıl sonra gelinen nokta bu! Atatürk Anıtı’na çelenk konulması yasaklandı!
Piyasaları sarsan karar: Bankalar kredileri durdurdu!
Aydınlatma gideri kara delik oldu
Turkcell, Türk Telekom, TOKİ, THY, ÇAYKUR, Vakıf Katılım ve Ziraat Katılım yandaş medyayı ihya etmiş!
OdaTV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız'a para cezası!
Meral Akşener: 24 Haziran’da dur diyeceğiz
UNUTMADIK ! Kılıçdaroğlu'na ahlâksız diyen C.başkanı 1 Haziran 2015'de Erzurum Mitinginde KADINLARA HAKARET EDİYOR !
Türkiye'de orucu ilk olarak hangi ilimiz açar ?
Vatandaşın seçmediği AKP'liye ballı görev!