Döviz kurundaki hızlı yükseliş, Türk Lirası'nın yabancı para birimleri karşısında ciddi şekilde erimesiyle birlikte temel gıda ürünlerine dahi fahiş zamlar geldi. Ekmek de bu zamlardan nasibini larak 3 liraya çıktı, bazı semtlerde ise 'gizli zam'la fiyatlar 3 buçuk liraya kadar yükseldi.
Yurttaşların hal ekmek büfeleri önünde , sabah saatlerinde ve soğuk havada metrelerce kuyruk oluşturması ise geçim derdini gözler önüne serdi.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, bugün yaptığı sosyal medya paylaşımında kentte ekmeğin halen 1 TL'den satıldığını belirtti.
Seçer, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
"Mersin’de ekmeği 1 TL’den satmayı sürdürüyoruz. Ayrıca bugün ihtiyaç sahibi ailelere ücretsiz ekmek dağıtımına da başladık. Devamı gelecek. #BirizBeraberiz"
FETÖ’cü Hakan Şükür’ün ABD’deki sürpriz ortağı deşifre oldu701 izlenme
Dolar bugün neden sıçradı, şimdi ne olacak? Uzmanlar bugün yaşanan yükselişin nedenini tek tek anlattı38 izlenme
İşsizlik rakamları açıklandı! TÜİK'in işsiz saymadıkları ikiye katlandı!135 izlenme
Kanal İstanbul masal, 528 blok gerçek34 izlenme
Yandaş Ülke TV'de muhaliflere ölüm tehdidi ! 'Bizim aile şöyle bir 50 kişiyi götürür. Benim listem hazır'362 izlenme
Engelli öğrencilere verilen eğitim desteği, İmamoğlu’nun talimatıyla arttırıldı67 izlenme
İsmail Saymaz canlı yayında çileden çıktı: "Meral Akşener bu 5 soruya cevap versin"31 izlenme
Doğalgaza yapılan zamlardan sonra, faturaları ödeyemez duruma düşen vatandaşlara bir kötü haber daha!86 izlenme