Üst düzey kamu görevlilerinin eimzalarını kopyalayarak sahte diploma düzenleyenler 400 akademisyenin usulsüz atamasında rol oynadı. YÖK Başkanı çifte soruşturma yürütüleceğini duyurdu.
Türkiye gazetesine konuşan YÖK Başkanı, "Çok ciddi bir hadise. Hem biz hem de ilgili üniversiteler ayrı ayrı soruşturma yürüteceğiz. Burada yasal düzenlemeye de ihtiyaç var" dedi.
Özvar, "Çok ciddi bir hadise. İki koldan soruşturma yapacağız. Hem biz hem de ilgili üniversiteler ayrı ayrı soruşturma yürüteceğiz. Dün itibarıyla ilgili üniversitelere gerekli işlemlerin başlatılması noktasında yazı gönderdik. Sahte diplomanın önüne geçmek ve cezai yaptırımları artırmak için yasal düzenlemeye ihtiyaç var" ifadesini kullandı.
Sözcü
Çay sattığı tezgâh AKP'li belediye tarafından kaldırılınca 'Çocuklarım Aç' diyerek Bursa Valiliği önünde kendini yaktı!114 izlenme
İBB davasında 12. celse: İmamoğlu 2 ayrı davadan hakim karşısında10 izlenme
Yeni yılın hit şarkısı yayınlandı 'Yumurtanın kolisi olmuş 70 lira best zamlar yolda'50 izlenme
Yokluk cinayeti! Okul masrafları için kuryelik yapan genç trafik kazasında yaşamını yitirdi29 izlenme
AKP'li Turan: Kılıçdaroğlu yüzde 25 oy bile alamayacak!42 izlenme
Mansur Yavaş'tan 65 yaş ve üzeri vatandaşlara 'salgın sonrası tatil' imkânı!130 izlenme
Özel'den Bahçeli'ye “3T” çağrısı: “Türkiye’nin önünü açalım”36 izlenme
Mehmet Metiner'in dolar yorumunu duyanlar kulaklarına inanamadı! Ersan Şen'in bakışları dikkat çekti!144 izlenme