Milli Gazete'de yer alan bilgiye göre, kanal dünya adlı YouTube kanalındaki sokak röportajında konuşan yaşlı bir kadının İmamoğlu ve CHP ile ilgili söylemleri sosyal medyada gündem oldu.
AKP'nin kalesi olarak bilinen Bağcılar’da gerçekleşen bir sokak röportajında hayat pahalılığından yakınan yaşlı bir kadın, “Pahalılıktan öldük bittik ya. Bu pahalılık CHP’nin yaptığı bir şey. Belediyeden gelen bir şey. Cumhurbaşkanıyla bir alakası yok bunun. Erdoğan’ın bir suçu günahı yok” ifadeleri ile izleyenleri ve çevresindekileri şaşkınlıklar içerisinde bıraktı.
Hayat pahalılığının sadece İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP’den kaynaklandığını söyleyen yaşlı kadın, muhabirin “Bunu nasıl kanıtlayabilirsiniz” sorusunu ise, “Adam çalıştırdığı işçilerin ücretlerini ödeyemiyor, İmamoğlu ödeyemiyor. Geçen kış salatalıkları ve patatesleri, bütün sebze ve meyveleri dağların içerisine depoladılar ondan sonra da ineklerin önüne döktüler. Bunların hepsi pahalılığı yapabilmek için” ifadeleri ile yanıtladı.
Muhabirin, "Erdoğan, 'ekonominin sorumlusu benim' dedi" sözleri üzerine, AKP'li kadının, "Ben duymadım." yanıtını verdiği görüldü.
Yaşlı kadın, konuşmasının sonunda ise 2023 seçimlerinde yine Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a oy vereceğini söyledi.
Dilan Polat ve Engin Polat'ın kimin parasını akladığı ortaya çıktı
Kara delik büyüdükçe büyüyor: Bütçe bir ayda 83 milyar lira açık verdi!
İstanbul Belediyesi'ni neden vermek istemediklerini İmamoğlu çarpıcı bilgilerle anlatıyor !
Kayyım Rektör’ü protesto eden öğrencilerin kredileri kesildi!
İsmail Saymaz canlı yayında AKP yandaşını rezil etti 'Ben bunların tümüne namaz kıldırırım ! Bunlar kadrolu provakatör !'
Siz Palu ailesini izlerken, Atatürk'ü de sansürlediler!
İmamoğlu'na siyasi yasak gelecek mi? İşte merak edilen sorunun yanıtı
Üniversite Yemekhanesinde Canına Kıyan Öğrencinin Mektubu Ortaya Çıktı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Asgari ücretliyi daha kötü günler bekliyor: Uzman ekonomist 'mucize olur' diyerek açıkladı
Diyanet'in Başkan Yardımcısı yağ kuyruklarının faturasını vatandaşa kesti!
Atilla Yeşilada bakkalların yakında ne yapacağını açıkladı
Arap turistlerin İstanbul'daki eğlencesi tepki topladı! Yere Türk lirası serpip dans ettiler.
Damadın enkazı ortaya çıkıyor! Kamu kurumlarına milyonlarca liralık tüy dökücü krem!