Özgür Çelik: "Beklediğimiz karar reddi yönündeydi. 24 Ekim'e bir erteleme yapıldı. Bu süre içerisinde Olağanüstü İl, Olağan İl Kongresi'ni ve Olağanüstü Kurultay'ımızı gerçekleştireceğiz"

29 izlenme 15 Eylül 2025
Reklamlar

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, kurultay davasının 24 Ekim'e ertelenmesinin ardından açıklama yaptı. Çelik, "Bu süre içerisinde Olağanüstü İstanbul İl Kongresi, Olağan İstanbul İl Kongresi'ni gerçekleştireceğiz. Olağanüstü Kurultay'ımızı gerçekleştireceğiz" dedi.



Tüm Türkiye'nin merakla beklediği CHP’nin kurultay davası, Ankara 42. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde bugün görüldü. Mahkeme, davayı 24 Ekim Cuma gününe erteledi.

ÇELİK: KONGREMİZİ VE KURULTAYIMIZI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, erteleme kararı sonrası ANKA'ya açıklama yaptı.

Çelik, "Beklediğimiz karar reddi yönündeydi. 24 Ekim'e bir erteleme yapıldı. Bu süre içerisinde Olağanüstü İstanbul İl Kongresi, Olağan İstanbul İl Kongresi'ni gerçekleştireceğiz. Olağanüstü Kurultay'ımızı gerçekleştireceğiz" dedi.

"GERÇEK SORUNLARI DİLE GETİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Çelik, devamında ise şunu söyledi:

"Türkiye'nin gerçek sorunlarını dile getirmeye devam edeceğiz. Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel'in öncülüğünde parti programımızı hazırlanıyor. Toplum sorunlarına çözümler üretecek bir iktidar programı hazırlamaya devam edeceğiz"

TELE1

Kaynak: ANKA

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kendisine hoca diyen bir şarlatandan, Adile Naşit ve Kemal Sunal’a ağır hakaretler! Bursa yanarken o sırada Cumhurbaşkanlığı Sarayı: "Rabbim imdat" Türkiye, Finlandiya ve İsveç'in NATO'ya katılma girişimine terörü destekledikleri için karşı çıktı AKM inşaatındaki oyunlar! 49 milyon TL'lik ihale 44 milyon euro'ya nasıl verildi?