Genci, yaşlısı, erkeği, kadını, büyüğü küçüğü, binlerce vatandaş, Zafer Bayramı'nı Anıtkabir'de kutladı.
Zafer Bayramı dolayısıyla 30 kilometre koşu yapan maratoncular, ANKA mikrofonuna, "Yaşasın Cumhuriyet" dedi.
Ailesi ile birlikte bayram dolayısıyla İstanbul'dan gelen bir kişi, "30 Ağustos’u bize armağan eden Mustafa Kemalimiz ve şehit arkadaşlarına, silah arkadaşlarına minnettarız" diye konuştu.
Küçük bir çocuk ise yaşadığı heyecanı, "Kalbim güm güm atıyor" sözleriyle anlattı.
Milli kickboks sporcuları da sabahın erken saatlerinden itibaren Anıtkabir'e girmek için bekledi. Bir sporcu, "Sevinçliyiz. Kazandığımız bir zaferin bayramı" diye konuştu.
"Bugün hepimizin bayramı" diye bir yurttaş ise "Eğer Atatürk bu zaferleri kazanmamış olsaydı bugün Yunan toprağı olarak burada olacaktık. Bunun kıymetini bilmeyenlerin bilmesini isterim. Siyasi ve oy toplama nedeniyle Atatürk'e, İnönü'ye 'iki sarhoş' deyip de oy toplama, Türkiye'nin geleceği açısından bence büyük tehlike. Hepimiz bir olalım" dedi.
Bir yurttaş da "Büyük ümitlerle elde edilmiş bir başarıdır. Biz Afganistan olmak istemiyoruz. Ülkemize sahip çıkmak zorundayız. Milli duygularımızın kaybolmasına asla izin vermemeliyiz" dedi.
(ANKA)
Yolsuzluk değil haberi engelleniyor!
Sedat Peker'den Cevheri Güven açıklaması "Video çekme şansı bulursam..."
Skandal iddia! Atatürk Havalimanı Katarlılara mı satıldı?
RTÜK'ten skandal karar! Uğur Dündar’a program yapmama cezası
Mahkeme CHP kurultayı ile ilgili kararın gerekçesini yazdı: "Mutlak butlan koşulları ispatlanamadı"
Emeklilerin Kurban Bayramı ikramiyelerinin ödeneceği tarih belli oldu!
Yurttaş kan ağlarken Saray'ın müteahhidine milyonluk ihale!
AKP'li Galip Ensarioğlu'ndan Narin Güran açıklaması
Emekli ikramiyesinde iktidarın yeni planı ortaya çıktı: Ünlü ekonomist hükümete yakın kaynaklardan sızdırdı
Koruma altındaki vadide 7 ayda korkunç değişim!
AKP’li vekil ‘kafayı çekip hakaret ediyorlar’ dedi meclisi karıştırdı!
Milyarlarca dolara mal olan Artvin'deki Hopa-Kemalpaşa otoyolu denize karıştı
Sağlıkta skandallar bitmiyor: Yenidoğan çetesinden sonra stent ve göz çetesi patladı!
HKP'den Ruhsar Pekcan'a ilişkin suç duyurusu!