AKP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, İsrail ile ticaret konusunda "Eyvallah, İsrail'in müslümanlara yaptığı bebek katliamını kınıyo'ninruz ancak diğer taraftan da İsrail serbest ticaret anlaşmamızın olduğu bir ülke" sözlerini kullanması büyük tepkilere neden olmuştu.

İktidara yakınlığı ile bilinen Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan da Zeybekci'nin sözlerine sert tepki göstermişti. Kılıçarslan, Zeybekci'ye "Gazze süreci boyunca bundan daha gerzekçe, bundan daha gerizekalıca bir açıklama duymadım. 'Eyvallah' diyor yahu soykırım için. Yuh artık. Yazıklar olsun" ifadelerini kullanmıştı.
Zeybekci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile isim vermeden Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan'ın sözlerine şu yanıtı verdi:
"Muhatabına gerzek dediğin kadar gerzek, Geri zekalı dediğin kadar kadar geri zekalısın. Her neye layık gördüysen sende en az ona layıksın. 'Aklın ihtişamı, görkemi nezakettir, zerafettir.' Vesselam."
'SİZE BU YÜZDEN HAKARET ETTİM'
İsmail Kılıçarslan bu mesaja, Zeybekci'yi alıntılayarak "Öyle etraftan dolaşmayın bence. Sizi etiketleyerek, tek tabanca, jetonsuz yazdım ben yazdıklarımı.
Gücünüzün nelere yetebileceğini de hesap etmeden yaptım bunu üstelik. Sizi afallatan da bu oldu zaten. Sizi, İsrail ile ticareti legalleştirme çabanız için suçluyorum ve tüm sonuçları göze alarak size bunun için hakaret ettim" dedi.
'MAHŞERDE DE SİZDEN DAVACIYIM'
Kılıçarslan mesajının devamında "Gazze'deki çocukların en azından 'kablolar' kadar değerli olduğu bir dünyayı, bir anlayışı, bir Türkiye'yi savunmaya devam edeceğim.
Tekrarlayayım: Soykırıma 'eyvallah' ettiğiniz o sözleriniz yüzünden sizden hem bu dünyada hem mahşerde davacı olacağım" ifadelerini kullandı.
halktv.com.tr
Vatandaş ödeyemeyince SGK, TOKİ'ye rakip oldu!54 izlenme
İşte Ayasofya kararını veren Danıştay 10. Dairesi'nin üyeleri! AKP'ye ve Erdoğan'a yakın isimler!128 izlenme
Kur Korumalı Mevduat'ın faturası kabarıyor: Dolardaki 1 liralık artış 53 milyarlık yük getirdi!40 izlenme
Johnny Depp, daha önceki eşi Amber Heard'ün Elon Musk ve Cara Delevingne ile üçlü ilişki kaydını duruşmaya sundu28 izlenme
Balıkesir'i kana bulayan saldırgan halı sahada da dehşet saçmış12 izlenme
Milyonları ilgilendiriyor: AYM’den ehliyet iptallerine ilişkin karar9 izlenme
Katar'da şehitlere tabutsuz cenaze namazı13 izlenme
Ekrem İmamoğlu: "Senaryosu önceden yazılmış bir film"11 izlenme
Erdoğan'a bir tepki de DİSK'ten: "Aklımızla dalga geçmeye başladılar"
Akbelen'de korkunç görüntü! 1986'dan 2022'ye kadar olan uydu görüntülerinde ormanların nasıl yok edildiği ortaya çıktı
Büyük vurgun! 2 milyon dolarlık işe 58 milyon dolar ödediler, altından yine Cengiz çıktı!
Kaymakamlığın Beyoğlu Belediyesi'ne engeline yurttaş isyan etti: "Bu ayrımcılık nereye kadar? Seçim yine gelecek yine aynı şeyi yapacağız daha büyüğünü yapacağız"