Çavuşoğlu, "Bizim Atatürk ve ilkeleriyle problemimiz yok. Bizim problemimiz Atatürkçü geçinen ve Atatürk'ten geçinenlerdir" dedi.
İzmir’de AKP İl Kadın Kolları tarafından düzenlenen vefa programına katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “PKK güdümündeki HDP ile CHP’yi birleştiren nedir, gaye nedir? Yukarıda, tabanda demiyorum, İzmirlilerin de buna itiraz ettiğini görüyorum. İdeolojik birliktelik mi günlük çıkar mı yoksa bugüne kadar terörle ve diğer girişimlerle yıkamadıkları Recep Tayyip Erdoğan’ı yıkmak mı?” dedi.
Burada yerel seçime dair de konuşan Çavuşoğlu, “Sizlerin çalışmalarıyla bugün büyük bir aile olduk. Çok çalışarak büyük bir aile olduk. Bundan en çok milletimiz ve vatanımız faydalandı. İnandığımız yolda çok çalışarak bu hedeflere ulaştık. İzmir’de bile hükümetimizin yaptığı projelere bakın, ki İzmir’de yerel yönetim alanında hiçbir şey verilmediğini söylemek durumundayız. 17 yıl önce bunlar hiçbirimizin hayal etmediği projelerdi” diye konuştu.
Çavuşoğlu, “Bu ülke için, millet için güzel şehirlerimiz için yapacağımız çok şey var. İzmir de bunlardan bir tanesi. Bizim İzmir’de hiçbir problemimiz olmadı. İzmir ile aramızda çıkartılmaya çalışılan sözde çatışmalar suni şeylerdir. Kimsenin inancıyla, yaşam tarzıyla sorunumuz olmadı. Kimse Atatürk’ü ve onun gösterdiği hedefleri tekeline almasın. Gazi Mustafa Kemal Atatürk sadece Türkiye’de değil, Balkanlar’da, Orta Asya’da hatta Afrika’da örnek alınmış, Cumhuriyetimizin kurucusu, banisidir. Bizim Atatürk ve ilkeleriyle problemimiz yok. Bizim problemimiz Atatürkçü geçinen ve Atatürk’ten geçinenlerdir” ifadesini kullandı.
İzmir’in dünyanın en güzel şehri olduğunu, İzmir ve İzmirlilerin bugün hak ettiği noktada olmadığını ifade eden Mevlüt Çavuşoğlu, “Bunu da kabul etmemiz lazım. İzmir halkı kim olursa olsun herkese karşı saygılı ve medenidir. Böyle güzel bir halk daha güzel hizmetleri hak etmiyor mu? Artık değişim zamanı geldi. İnşallah 31 Mart’ta bu değişim olacak. Kimle olacak? Nihat Zeybekci ile olacak. İnanan insanlar için zor bir şey yoktur. Geçtiğimiz seçimlerde İzmir’e geldim, sizlerle beraber olduk. Çalıştık” diye konuştu.
https://www.birgun.net/haberdetay/cavusoglubizimataturkveilkeleriyleproblemimizyok.html
Dünyanın en uzun çift katlı asma köprüsü trafiğe açıldı! Üstelik ücretsiz!438 izlenme
'Boşkomutan Mustafa Kemal' sorusu Meclis gündeminde277 izlenme
Kılıçdaroğlu'nun ziyaret ettiği dershaneden savunma istendi! "Siz mi davet ettiniz?"31 izlenme
Tarım Kredi marketlerinde indirim kısa sürdü31 izlenme
25 milyar dolarlık gaz vatandaşı vurur!41 izlenme
2024 yılı Motorlu Taşıtlar Vergisi'ne (MTV) yüzde 58 zam geldi: Hangi araç sahibi ne kadar ödeyecek? İşte liste...37 izlenme
Narin'in amcası Salim Güran'ın avukatı davadan çekildi: "Bir anne olarak devam edemem"89 izlenme
İzmir'de sinemada tacize polisten isyan ettiren uygulama!245 izlenme
Akşener, Cumhur İttifakı'nı neden reddettiğini açıkladı
Fatih Altaylı İŞKUR’daki Suriyeli skandalını anlattı: "İŞKUR tarafından işe Suriyelileri alması için baskı yapıldığını biliyorum. Ortada bir rezillik var ve İŞKUR da bunun bir parçası"
8 milyar liralık otoyol ihalesinin adresi yine şaşırtmadı!
'Numan Kurtulmuş'un Erdoğan hakkında söylediklerini açıklarsam başı derde girer'