Suriyelilerin İdlib'deki saldırılardan kaçarak Türkiye'ye sığınmak istemesi ve sınırdan alınmamaları üzerine 'Hain Türkiye' şeklinde slogan atmaları sosyal medyada büyük tepki ile karşılanmıştı.
Anadolu Ajansı ise, söz konusu haberi, "İdlib'de on binlerce sivil rejim ve Rusya'yı protesto etti" başlığıyla verdi. AA'nın başlığı tartışma yaratırken, gazeteci Bülent Mumay da dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.
"SEÇİM GECESİ AKP'DE NE İŞİNİZ VARDI"
Mumay, AA'nın başlığını eleştirerek, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın eski danışmanı ve Anadolu Ajansı eski Genel Müdürü Kemal Öztürk'e bir göndermede bulundu. Mumay, "Rusya’yı? AKP genel başkanlığında seçim gecesi geçiren Kemal Öztürk’lerin koca ajansı getirdiği hal bu..." diye yazdı.
Kemal Öztürk ise, Mumay'a bir yanıt vererek, "Beyfendi anlaşılan o ki içinizde benimle ilgili bir kin var. Size kişisel bir kötülük yapmadım. Hürriyetten atılmanızın sebebini bana bağlıyorsanız yanılıyorsunuz. Onun sebebi Gezi olayları ve sonrasında halkı sokağa dökecek kadar tahrik edici yayınlar yapmanızdı biliyorsunuz" ifadelerini kullandı.
Mumay, Öztürk'e verdiği yanıtta ise, "Boş lafı bırakın da, seçim gecesi AKP’de ne işiniz vardı onu açıklayın!" diye sordu.



https://www.yenicaggazetesi.com.tr/bulentmumaydankemalozturkezorsoru247280h.htm
TTB Başkanı Adıyaman: Vaka sayısının 18'den çok daha fazla olduğuna dair duyum alıyoruz154 izlenme
Çiftçinin ürünü elinde kaldı!98 izlenme
Makam ekibine 44 bin 800 TL zam, halkın memuruna 0 TL30 izlenme
Tutuklanan İnan Güney: "Mustafa Mutlu'yu belediyeden gönderdim diye Aziz İhsan Aktaş bana birçok tehditte bulundu"33 izlenme
ABB'den Melih Gökçek hakkında suç duyurusu21 izlenme
Benzin ve motorinde rekor üstüne rekor: 13 TL'ye gidiyor!78 izlenme
Erdoğan'ın imzasıyla kalkan İstanbul Sözleşmesi'ni Erdoğan'ın kızı nasıl savunmuştu?80 izlenme
Ekmek kuyruğundaki vatandaştan Erdoğan'a: "Bize yaptığın bu çile vallahi billahi çekilmiyor. Bir ülkede ekmek sırası varsa o ülke geçinmiyordur. Ne fabrikamız var, sanayimiz var hepsi bitti"37 izlenme